fredag 1 juni 2012

Inte mycket!

Alltså, det händer inte mycket nu... I onsdags när jag slutade tog jag Bira med mig på en joggingrunda (!!!) ha ha... bara en kom-i-gång tur. Roligt tyckte bus! Och skönt att förhoppningsvis komma igång tycker jag. Behöver verkligen ta tag i detta nu, både med hundarna och mig! Lizza hon har ju vattensvans, så hon får snällt stanna hemma...

Siri då... ja, hon behöver inte mer kondition än vad hon får av promenaderna... den energin finns ju ingenstans att göra av i alla fall! Måste bara berätta om katastrofen igår när jag kom hem... pust! Siri, hon vill ju gärna ha en kompis när hon ska sova. Det betyder att hon går och hämtar ett lämpligt objekt, som hon sedan ställer bredvid där hon sover... Jennifer brukar lägga fram något som hon får ta, för att hon ska låta bli allt annat. Det är ingen skendräktighets grej, det är ALLTID så här... Det senaste är då att dagtid ta den tomma vattenskålen i hallen och ha som kompis (varmt o mysigt med metallkopp!) och igår när hon tog den var den inte tom... den var FULL!! obs VAR full... ha ha... fullt var också mitt hallgolv... med vatten!! Ha ha ha.... korkade jycke... ja ja, hon fick sin kompis... Nu har hon däremot ingen vattenkopp längre, den har jag snott! Men, hon är nu inte utan vatten för det utan jag har fyllt upp en kopp som vi satt fast under trappan. Undra vad jag hittar i hallen idag när jag kommer hem... :-).

Sen blev det lite bakat... Jennifer har match på Söndag och jag fick veta att jag och några till har köket då. Så... kom och fika! Nu har jag bakat chokladkaka! Och så får vi se om jag ska stå i köket också... :-).

Sen körde jag Johan till träning och åkte själv och la ut ett spår till Liza och Rocky :-). Vi hade ju lägrespår sen tävlingen som fortfarande var snitslade och skulle ner och då gick vi ut ett varsit spår! Jag la också ett appellspår till Angus! Lizza liten fick gå ett trots sin svans... det var dock täcke fram till spårstart och sen dubbla täcken efter. Jag inbillar mig att det inte är så farligt att spåra en km, att gå en km gör vi ju mest hela tiden, resten är ju hjärngympa?? Lizza missade tre pinnar, vilket då är tre för många, men två av dessa hittade jag och det är jag rätt nöjd med. Hon är ju på rätt spår och jag måste ha ögonen öppna! Jag är helt övertygad om att vi missade första pinnen, och sen tyckte jag att vi spårade i en hel evighet och trodde vi gått över 4-5 st innan jag hittade en... snacka om att man är på väg att packa ihop när det är så där!! Ha ha, men så kan det ju vara på tävling också, det vet jag ju och det är bra att träna mattar ibland :-)! I alla fall skulle jag behöva dra upp henne mer på små pinnar, men törs inte så nära tävling. Hon är superhärlig, för ju längre vi spårar, desto mer sug och drag i linan och det är ju med sikte på slutet. Det finns dock inga tendenser (ännu) på att hon skulle hoppa över någon pinne för att komma snabbare till slutet, de är liksom en del av resan... gillar min hund!

Stackars Bira satt i bilen och grät hela tiden... och jag får dåligt samvete och mår dåligt... hon vill så ofattbart mycket den hunden!! Ska nog jaga Johan lite i helgen :-)!

Sen plockade Liza (mest hon) och jag ihop lite spår och spårsaker efter tävlingen i helgen. Vi hade ju betydligt mer ute än vad vi behövde... Sen blev det sängen och hem... zzz eller snarare hem och sängen :-D!

Idag blir det en ny "jogging"-runda med Bira, kanske lite hårda spår, kanske lite apporteringsträning... och så måste jag fixa en himla massa papper!! men, det fungerar ju kanske då jag slutar tidigt... måste kanske träna lite lydnad med Lizza också?? Tror ni hon kan krypa??

Hej hopp! 

1 kommentar:

Liza sa...

Ja det är ju bra när man kan "förena nytta med nöje" så att säga då spåren ändå skulle ner :) Och hur kul är det inte att gå något så pass långt som man inte gått ut själv :D
Tack för trevligt sällskap och hjälp! :)
Siri verkar vara rätt kul ;)
Kramar