torsdag 21 juni 2012

rubrikslös!

Ibland så är det svårt att veta vad man ska skriva för rubrik! Behöver man verkligen skriva rubriker? Nu kanske jag ska skriva en massa meningslöst om rubriker också, för kanske är det så att jag inte har något annat att säga idag! Rubriker är ju oftast bra eftersom det ger läsaren ett hum om vad texten handlar om och det har jag ju gett er också när jag döpte rubriken till rubrikslös. Ska jag fortsätta? Ha ha ha....

Ulrika! Ja, jag tränar och tränar och... ha ha... något resultat verkar det inte bli :-D :-D!!! Du får ju gärna ge mig något tips... Skämt å sido så känns Lizza ganska klar för lägreklass... det är nog mest nu att vi får hålla oss friska och komma igång och spåra mera!

Sussa!! Tack för trevligt sällskap igår på lunchen!! Kanonidé tycker jag och hoppas att du kommer jobba fler dagar i Sveg :-).

Lina!! Har glömt att gratta dig till första priset i lydnaden!! GRATTIS!!! När jag försöker kommentera din sida vill den att jag loggar in, så jag får nog gräva i mina papper och hitta mitt lösen :-). Lika så när jag försöker gratta Matilda till bla första pris i ökl viltspår... GRATTIS!! :-)

Så, igår blev det som vanligt, alltså inte alls som jag planerat... ha ha ha... Johan meddelade mig på em att han inte hade någon träning och då ställde jag in spåren! Funderade ett tag på hur jag skulle göra... om jag skulle lägga ett par i skogarna hemma, men jag var/är helt slut, så jag hoppade! Men så efter någon timme där hemma, så började rastlösheten komma...

Tog med mig Bira och körde lite markeringsövningar där jag själv slängde dummyn. Vi använder nu en svart-vit dummy och på det avstånd jag kan slänga (= inte långt alls ) så markerar hon och avståndsbedömmer otroligt bra! När jag lämnade henne och gick ut och slängde, för att det skulle bli längre avstånd, då blev det svårare, men det tror jag var för att hon tittade på mig och inte dummyn! Ska be Jennifer (eller någon) om mer hjälp med detta! Sedan så körde vi lite att jag satte henne, slängde en dummy bakom, varierade mellan "ut" och komm till mig - stopp - ut... efteråt kom jag på att jag givetvis också skulle låtit henne komma hela vägen till mig någon gång... ha ha! Lätt att vara efterklok!! När vi går hem så tränar vi på att gå fint vid sidan utan att attackera och försöka sno dummyn som jag bär slängande i höger hand. Här märker man att träningen gett resultat :-), förut hängde hon i dummyn mer eller mindre hela tiden, nu blir det sällsynta attacker :-D :-D!!

När jag kom hem så tog jag ut Lizza lite på gräsmattan! Så roligt... den jycken vill verkligen och vissa dagar så här så hinner hon göra 15 moment på mitt första andetag och krypet så kryper hon 2m innan jag tagit mitt första steg... ha ha... har lite problem ibland... Nu jobbar vi på detta med att hålla positionen och att vara låg! Uthållighet blandar vi in lite ibland, men det kan jag ta sedan... prio ett är just nu att vi gör detta tillsammans! Linförigheten var riktigt ok... hopp-stå är helkul att träna och jag varierar klicket mellan skuttet/landningen och att hon sedan fryser en stund efter hon landat. Kul utmaning som Lizza också gillar! Måste komma ihåg att öka tiden här... En annan sak som jag förträngt nu är att träna platsliggning... måste verkligen ta tag i det igen!!

Idag verkar det (peppar peppar) vara en lugn dag på jobbet! Jag jobbar från 9 till 14 idag och sen tar jag och barnen husvagnen och åker till Säs för att fira midsommar... måste säker tömma bilen på hundtränar saker fast jag inte vill... och jag kommer säkert få alldeles för lite tid att träna hund också ;-). Å andra sidan kanske jag kan "lura" min bror att gå ett spår till Lizza och ungdomarna att TJH-figga åt Bira... :-). Kanske kan det bli riktigt bra ;-)!

Läste ut "jobb-boken" igår på em då det också var riktigt lungt... var en av Fredrik Steens (heter han så? ) böcker. Jag tycker denna "2:an" var bättre än ettan, men inte helt 100... :-). Ska nu ge mig i kast med bok nr 3!

Hej hopp!!   

2 kommentarer:

Liza sa...

Jag och hundarna önskar dig och de dina en riktigt GLAD MIDSOMMAR! Ha de nu så underbart och kanske vi kan få till några spår sen om du vill :)
Kramar

Linaa sa...

Tack=))
Vad drugt att de ej går att kommentera hos mig.
Du får ha span på facebook;)

Igår knep vi vårt andra 1pris och en andra plats på pallen med 181poäng*stolt*

Imorgon hoppas vi ta hem ett LP1:D