söndag 17 juni 2012

Trimbord

Glömde ju berätta vad jag tyckte om trimbordet... hmm... lagom höjd, lagom storlek, Lizza står som ett ljus, allt ok... Bira är inte förtjust i att stå där, börjar skaka och då måste man ju hålla bordet stadigt så det inte blir värre..., Johan parkerar sin cykel så den rasar in i trimbordet (osv) och hux flux har spärrarna till benen hoppat ur och allt, inkl Bira rasar i backen! Såå.. jag fortsätter schamponera Bira och låtsas som ingenting, Johan o Jennifer monterar upp trimbordet och spänner fast spärren med spännband... jag lyfter upp Bira och fortsätter grejsa! Nu blev det ingen dundersmäll och allt gick bra! Bira tyckte inte trimbordet var äckligt ändå (det är duscha som är pest) och allt blev bra. Nu har P-O en uppgift... att ordna så spärrarna inte kan åka ur, och att allt ändå går lätt att fälla upp och ihop!

Overallen, den regntäta, den har nu båda hundarna testat... Lizza kan inte gå när hon har den. Hon blir stel som en pinne och går med helt raka ben, ha ha ha... ni skulle se henne!!! Enda problemet med den och Lizza är att "snodden" runt benet inte går att spänna åt tillräckligt utan den åker ner och tassen ur. Bira... hade inga problem med att gå i den! Men, det var lite samma problem för henne, att inte snodden runt tassen gick att spänna tillräckligt och resultatet för henne blev då att ena bakbenet åkte ur hela tiden...

Jag köpte också ett annat schampo till Bira och jag upplevde det som att hon blev mycket vitare!! Häftigt!! Ska testa igen eller se om det bara var jag som lyckades trimma bort allt missfärgat, hi hi... Tyckte ju mig ana lite fuktexem eller liknande när jag klippte och jag klippte därför mer än vanligt just där. När hon sedan torkat såg allt helt normalt ut och jag undrar om vi kan ha luggat henne för någon tova just där som skapat lite irritation i huden som syntes när det var "färskt"... hur som viktigast att det är bra!

Och så glömde jag GRATTIS till Doris o Kessu som bla tog CERT o CACIB igår!! Hoppas det gick lika bra för flera som jag känner!! Just nu håller jag var enda tumme o tass för Ulrika o Milou... hoppas hoppas!!! Tror de har världens chans :-)!!

Nu ska jag ta en liten träningsrunda med mina små flickor :-). Hej hopp!

Höll visst på att glömma... detta är mitt 500 inlägg i denna blogg... att någon ens orkar läsa ;-)

1 kommentar:

Liza sa...

Vilken tur att det inte bekom damen nåt speciellt med fadäsen med trimbordet.
Klart man orkar läsa :) Det är ju BRA mycket roligare med blogg än FB i alla ära. Så fortsätt skriv!!
Kramar