onsdag 27 juni 2012

Fika

Min lunch idag blev en fika på nyan med Sussa! TACK!! För vem vill äta lunch kl 10..?? Inte jag och då fikade jag en cremebulle istället :-D!! Efter den trevliga fika stunden, som gick på tok för fort, så åkte jag ner på ica och köpte mig en räkmacka att äta mellan samtalen!

Några saker skulle jag handla, dels på ica och dels på dollar... ett tvättfat på dollar, men jag undrar vad det var på ica... kan inte minnas det!!

Idag slutar jag vid 15 och då åker vi till Ånge. Johan upplyste mig igår om att han ska åka och tävla, oavsett hur han mår... ha ha ha... jag själv kommer väl bara bli otroligt trött av detta! Men, jag har beslutat mig för att ta sovmorgon på torsdag och är jag väldigt trött så sover jag på fredag också. Johan får väl roa jyckarna med sin feber, ha ha ha...

Igår tränade jag ingenting, men fick undan en massa saker som också var nödvändiga! Känns riktigt skönt tycker jag! Packat min millitära utrustning och lagt den i bilen till pappa... han kommer ramla baklänges när han ser alla väskorna!! Ha ha ha!!! Fy bubblan vad med saker och saker som tar plats... Så nu är det bara mitt personliga, kvälls-kläderna (=pyamas??) som ska packas!

Idag var jag också ut på klickerkloks hemsida och loggade in mig och skrev några rader om mig själv i klassrummet... Åh vad underbart härligt roligt det ska bli!! Älskar kurs och denna typen av kurs passar mig superbra!! Synd bara att jag befinner mig på utbildning när kursen drar igång... men jag ska försöka hänga med i starten ändå. Tar med mig filmkameran och ser om jag kan få till någon snutt och om det fungerar att ladda ner med mobilt bredband... :-). Det vore ju toppen...

Hej hopp och håll alla tassar för Johan o Bus ikväll!

1 kommentar:

Liza sa...

Ha en trevlig helg och trevliga härliga veckor!
Hoppas regnet håller sig borta också.
Kramar