tisdag 26 juni 2012

måndag...

Först måste jag bara skriva vad mallig jag är över Johan!! :-). Igår, när jag inte fått flytta min lunch en timme och alltså jobbade en timme längre än jag tänk + 25 min över!! Behöver jag skriva vad jag tycker?? I alla fall ringde jag hem och kollade om han skulle på fotbollträning... då har han åkt hem från farmor/farbror där han sovit och sovit mera... full med feber (och jag tycker så synd om han och önskar man finge vabba för större barn också!!!)... så han skulle inte träna fotboll, men hund skulle han med och träna :-). Efter min cykel och joggingtur (som nu gör att jag tappat rörligheten totalt... ha ha vad stel jag är!!) så åkte jag hem och lagade middag. Då säger han... eftersom jag blir så irriterad/arg på henne när jag tränar när jag är trött så ska jag inte träna hund med feber, för det kommer ju bli samma! Helt rätt tänkt!! Dock ville han göra en platsliggning med Lizza när jag kom hem.

När jag nu var på Sveg och tränade så började jag med Bira och jag började med det jag hade tänkt låta Johan o Bira göra. Först gjorde vi lkl 1 hopp, och så superbelönade jag med tonfisk på tub och massor med berömm :-), gjorde det 4-5-6 ggr. Sen la jag till apportering och gjorde då en lkl 1 apportering (utan belöning) och sedan hopp och superbelönade... gjorde också detta några ggr... sen la jag till ställande under gång, apportering, hopp och suuuper belöning :-). Ni är med va!? Gjorde det också flera ggr och testade sedan också med inkallning, ställande, apportering, hopp... och jag tror att poletten i alla fall började trilla ner igår... :-). I kväll ska Johan få gå ut och testa lite, trots feber... stackars barn!

Lizza-liten... linförighet och positionen känns bättre än vad den var tidigare, inte helt bra, men bättre... upplever det som att hon släpper lite ibland och att hon varierar lite i position. Förhoppningsvis var det bara igår! Krypet går också åt rätt håll, men det återstår en del jobb. Ska be någon filma det så jag också får se hur det ser ut egentligen! Hopp-stå är kul och förutom att göra det när vi står stilla så börjar vi mixtra med det under rörelse. Dock erbjuder hon gärna ligg och vanligt stå här, men jag bara skrattar åt henne då och så gör vi ett nytt försök. Ja, sen tränade vi lite plats, i koppellängd, när det kom bilar och nya människor, hundar skällde osv. Rätt svårt ibland sa Lizza, men vi grejjade det mesta! Platsen vi gjorde med Johan o Bira sedan var en lkl 1 plats men en minut längre :-). Annars på klubben så hade vi också en mysstund... :-).

Idag ska jag lägga energi på att jobba ikapp allt idellt som jag ligger efter med igen OCH så ska jag gå och lägga mig och sova supertidigt :-). Ja o laga mat o fixa tvätten och... ni vet allt som måste fixas. Ska också börja packa, för pappa har erbjudit sig att ta en väska eller två åt mig om jag tar med mamma... ha ha ha...

Hej hopp o ha det bäst där ute i sommaren!  

Inga kommentarer: