tisdag 7 februari 2012

En morgonpromenad...

... igår när jag gick och i någon sorts feberdvala fick släpa hem Bira så uppstod en misstanke hos mig... Har verkligen älgarna trampat så mycket där... och varför har man valt att köra skoter i älgspåren?? Idag fick jag det bekräftat!! Det var några renar där... inte många, men några (såg nog tre). Och så kände jag mig... äh! Jag tycker om renar och jag tycker visst de ska få beta här och jag tycker det egentligen är superbra!! MEN måste de beta 1,5km från vårat hus?? Där vi går varje dag?? Och där jag ska släppa Lizza om jag ska våga släppa henne någonstans?? Och mitt där jag och Jennifer nu ska komma igång med skidåkningen?? Visserligen lär även Siri dra då, men frågan är om jag släpper någon på skidor efter henne då...

Idag mår jag mycket bättre!! Men det gör inte Jennifer, så jag är hemma med henne istället idag... Hon verkar ha kommit in i någon jag-smittas-av-allt period! Trist för det blir mycke skolarbete att ta igen!

Idag ska jag försöka sova lite extra, bjussa pappa på kaffe :-) och försöka träna lite hund utomhus! Jag har tagit in en tjäder på upptining, och den har hunnit med att bli utskälld, biten i, luggad och backad för! Bäst är att hur taggad Bira än är så kan hon sitt när jag håller i den! Fin flicka!! Siri, hon tyckte först den var läskig... sen kom Bira som ett lokomotiv och då kunde även Siri vifta på svansen åt den. Men, både Siri och Lizza gick till Jennifer när hon kom, men inte Bira... ha ha ha... Nu sitter Bira där nere och gråter för att hon vet att tjädern är här uppe... mitt stackars bus... :-)

Vi får se om det kommer fler rapporter idag!

hej hopp!!

Inga kommentarer: