tisdag 28 februari 2012

Är mest hem och vänder

ha ha... det känns så i alla fall... snart ska jag springa till bussen. Ska bli skönt att åka buss! Få sova lite... för jag tror morgondagen kommer bli lika dryg som gårdagen! Någon som vill göra mig sällskap på en galenresa?? jag vet egentligen inte om det är någon idé att åka i morgon, för jag tror att det behövts lite hjälp igår så hade det blivit, eller att jag kunnat stanna till idag, men nu blev det som det blev och jag måste bara försöka i morgon också! Hanen var... liten :-), ungefär som Bira, men kortare, mer kompakt och verkade vara en väldigt trevlig prick!

Förutom tor Uppsala igår så var jag på dollar och handlade glasburkar, att förvara dofterna i när de inte används och tesilar att använda när dofterna ska användas! Nu har jag plockat in det i diskmaskinen, tillsammans med ett gäng saxar, att klippa strumpor och liknande i mindre bitar med och skrivit en lapp att familjen INTE får plocka ur maskinen, hi hi... Det enda som saknas nu är just strumpor och t-shirtar!!! Hallå HJÄLP mig!! Och tack Ulrika för de två jag fått... Jag har dessutom samlat in renpäls, fårull, katthår... som störningar. Har lovat bort en ekorre, men de lyser med sin frånvaro ända sen jag lovade att fixa :-). Typiskt!! Jag har dock sett en skutta i granen här intill i förra veckan och idag såg jag nya spår i snön... Någon finns alltså kvar!

Egentligen är det tur att Lizza har vattensvans nu, och ska hållas i stillhet, så jag kan skylla på det när hon får en heldag i bilen, en latdag hemma och sen en dag i bilen igen... sen tycker ju inte Lizza det, hmmm... och jag ska försöka träna lite med dofterna idag när jag kommer hem! Kaffe med Bira och människa med Lizza... ska bli riktigt roligt att se hur det går! Sen ska jag försöka varje dag tills vi åker till kojan, men då får nog sakerna stanna hemma och jag får träna annat istället!

Ska försöka hinna laga mat denna vecka också :-)... Det får väl bli torsdag och fredag kväll... och ev lördag morgon... men det vore skönt om det vore klart då! Skulle också velat träna lite en av kvällarna... Någon som har lust o tid? Men, det får nog bli här i Älvros då... så jag kanske hinner kocka lite också ;-)

Nu ska jag springa, hej hopp!

2 kommentarer:

Ulrika sa...

Hej! Ja nu har du fullt upp. Synd att jag jobbar i morgon annars hade jag hängt på. Jag vill träna men jobbar onsdag torsdag kväll o fredag till kl 16 kan jag träna.Kramar o lycka till i stan!

Liza sa...

Åh vad spännande med parning :) Då får vi hålla alla våra tummar o tassar att det blir små Bira bebisar snart :)
Klart du kan få strumpa/or eller t-shirt härifrån om du vill ha.
Kramar