söndag 20 februari 2011

tack :-)

TUSEN TACK mina bästigaste vänner för en helt underbar kväll igår!!!

För den nyfikne så var det "bara" Angus, Rocky & Joey som gick vidare till heat-2 (=hälften av "de vanliga") och sen i heat 2 så var det bara Joey som gick vidare och han gick vidare igen också! Men, tyvärr inte ända fram till finalen... Både Tanija och Bira åkte alltså ut i sitt första heat, Bira mot en golden & Tanija mot en saluki.

Bäst för min känsla var en annan rottis-domares kommentar när vi kom ner =), alltid roligt när någon tycker om ens hund och extra roligt om man vet att hon kan! Tack för det!! =)

Lizza, hon fick vara hemma med husse då den kalla morgonen igår (-33) gjorde att jag trodde kvällen skulle bli lika kall och då hade hon det bättre här, men hon hade längtat efter sin matte!! =) Också skönt att höra för min självkänsla ;-).
Innan vi åkte tog vi en mindre promenad genom byn, med förhoppning om att någon skulle vara ute i det vackra vädret! Någon var ute, inte många, men någon... och jag måste säga att jag är imponerad av Lizza!! Tänk för bara en månad sen, när hon skällde och for fram mot allt och alla, nu tittar hon mest, är fortfarande lite spänd, MEN hon tittar bara... Igår fixade hon barn som sprang, en vuxing som kom och pratade med oss och jag blir så j-la GLAD!! Jag har börjat minska på godis-utdelningen (är jag för tidig??) och belönar också nu för kontakt med mig. Tidigare i veckan så gick vi förbi en som skottade snö på baksidan av sitt hus, där vi aldrig sett en människa och på honom tittade hon också bara... allt det här, och att hon slutat skälla på sparkar och sånt gör att jag verkligen tror att jag hittat rätt metod!! I alla fall på henne...

Hej hopp!!

1 kommentar:

linaa o Luzza sa...

Berätta gärna om vilkenmetod du kör med. Luzza är inte hysterisk på saker men i mellan åt kommer ett mutter mot folk.