fredag 6 januari 2012

Trist!

Igår på jobbet var det en lugn morgon, men sen kom liksom samtalen igång och när jag gick på lunch ringde det i ett... lagom är bäst! Just nu ligger det på en... trist nivå, men samtidigt är jag så dödligt trött att det inte gör mig något! :-)! 5 timmar kvar före helg... :-(. Tungt!

Jag har nu surfat runt på SKK.se och läst uppfödar info, registreringsbestämmelser, grundlagar och annat nyttigt! Det börjar bli lite spännande tycker jag! :-)

Idag fick jag sovmorgon (eller egentligen inte, men jag gick inte ut förens senare) och gick troligen vinterns vackraste promenad... ha ha, ok, lite vackrare kan det kanske vara, med mer färg liksom.. men nu var det bleka vackra morgonfärger i allt från gult till rosa och lila mot en mörk skog fylld av ljuvlig snö...mmm... och jag önskade att jag haft kameran med mig och mer tid på mig! Så kan det vara! De vackraste ögonblicken får man spara inom sig :-)!

Det har blivit otroligt lite hund tränat, fast jag slutat tidigt och fast jag varit otroligt sugen!! Jag tror att jag på något sätt väntat på träningsdagboken, där jag så stort skulle skriva om vår träning nu... Jag kommer helt enkelt inte igång!! Sparka på mig!!! Tanken var att igår smita iväg och lägga varsit hårt spår åt "de små" och kanske träna lite backa och kryp. Nu blev vi bjudna på kaffe o tillbehör hos grannarna och nappade på det. Är ju alltid trevligt att se dem annat än när vi möts på affären.

Så, planen är nu att i kväll när jag kommer hem, rasta dem, träna en liten stund och sedan göra kväller...

Undra om jag ska leta mig en penna och börja skriva... Vad kommer jag ihåg från början av veckan?? Hmmm... hej hopp!

2 kommentarer:

linaa sa...

Vad trist att inte ha motivationen... Vi är sjukt taggade på träning o kör lite varje dag nu:D
Så jävla härligt när d släpper. ÄNTLIGEN säger jag!!! :D

Ha en trevlig helg.

vickan sa...

Heej :)

jag ska ta tag i clumparna också ;) ni är sååå duktiga som håller på med Bira .

kram