fredag 27 januari 2012

dålig dag...

...idag... huvudvärk som gatan, är less för att det snöat så vackert och jag fått sitta inne, less för jag sett solen skina och jag fått sitta inne... En dålig dag helt enkelt!! MEN, denna idiot-vecka är snart, typ, över. Mindre än hälften kvar... Det är förövrigt inte bra att jobba så här, ni får mest höra klag och hundträningsdelen blir allt mindre... :-) eller i alla fall känner jag att jag hinner allt mindre. En fördel kan kanske vara att det blir mer planerat... ja, för det mesta i alla fall :-).

Jag har idag tackat ja till att vara med i ett test av en ny behandling. Jag hoppas min trötthet beror på min nuvarande medecin och att den nu kommer försvinna hux flux bara :-). Hoppas, hoppas!! Annars får jag väl se alla resor till Umeå och Östersund som sov-semester-resor ;-). Känns både och, men tror detta kan bli bra!

Igår, då blev det lite Lizza träning!! Supersvår träning!! Att kunna stå upp, och att få henne att stå tillräckligt långt bak... inget av detta kom direkt frivilligt så det är verkligen super nyttigt att lägga energi på det, då jag tycker hon är för långt fram under linförigheten! Förhoppningsvis kan detta bli riktigt bra tillsist! Hoppas jag... ha ha... I alla fall belönar jag henne med lek, använder omvänt lockande för att försöka lura henne ur poss. Men... jag håller på att grunna på det eftersom jag inte tycker om att använda omvänt lockande för att lära in ett beteende, hellre som en störning för att befästa rätt beteende, som man då redan har... Hmmm... anledningen till det är att jag inte vill att hon blir beroende av det omvända lockandet för att hon ska klara av att hålla den nya positionen... Rätt eller fel?? Det känns i alla fall så... och jag ska därför lägga om min träning lite i kväll, eller i morgon, eller när nu nästa pass blir! Måste också nöta mer på platsen och krypet!! Och jag ska försöka filma krypet så jag får se hur det ser ut :-).

Och varför tränar jag inte sitt och inkallning med Bira?? SKÄRPNING Marie!!!

Nu är det bara 2 timmar kvar av mitt 10timmars pass och min skit-vecka! Nästa vecka har 2 timmar kortare dag... skönt! Synd bara att jag missar den lediga onsdagen :-). Hej hopp!

Inga kommentarer: