tisdag 1 mars 2016

gaaaaaah!!!

Som alltid och vanlig så kör saker ihop sig...
Igår ringde pappa, vi åker till Dalarna på onsdag och grejsar i skogen... hmmm... En normal vecka skulle jag flexa och plocka in dessa 4 timmar lite här och där, men nu är det ingen normal vecka... så efter att ha klurat på om jag ska ta tjänstledigt, komp + flex eller hur jag ska göra så tog jag beslutet att ta en dags semester! Och jag tror det ska vara lugnt från chefen också :-).
  Bira ska in till veterinären och fick tid på torsdag kl 13.00... jag slutar kl 13.00, men det var den enda tid som fanns... Jag tar den sa jag och började fundera ännu mer på hur jag ska få ihop det hela... (hade inte bestämt mig för att testa med sem på onsdagen då...)... Flex borde vara lugnt, men jag orkar inte kliva upp och börja 7 en torsdag... det blir alltid så sent efter ridskolan :-)... Det är klart, måste jag så fixar jag det! Och för den som undrar så är det 8-9 mil till veterinären och då det är rätt kallt ute så vill jag inte ha henne (+ Allis) i bilen "hela" dagen... Så, nu har jag sökt komp i 1½ timme... får jag inte det så får jag kanske åka in och jobba när jag kommer tillbaka.
  Till allt det roliga hör att jag håller på att packa ihop mig för sportlov och jag hoppas kunna åka tiiidigt på fredag, men om ni läser ovan så förstår ni hur det kommer att gå :-D :-D. Jag hoppas kunna börja 7 och sluta 12, packa bilen och plocka upp Jennifer när hon slutar, men mest troligt får jag vänta hemma på Jennifer för det är den tid det kommer ta för mig att packa... ha ha ha... för när ska jag annars packa??
 Idag när jag kommer hem blir det promenad med mina 4-benta (hoppas jag hinner alla) och sen efter middagen är det möte. Tiden mellan så hoppas jag hinna duscha av Bira och kanske packa lite... Tror ni det är möjligt?? :-)

Igår var jag ju på Ica och tränade. Då jag inte lyckades fälla baksätet på min bil, det vill inte vara med alla dagar... så fick stackars Lizza stanna hemma!
 Fast jag var själv, så blev det en... äh, först kom en karl, som inte var härifrån och stannade och pratade. Han hade en Borderterrier hemma och hälsade på Bira och tyckte hon var trevlig :-) och han fick nog lite längtan efter sin egen hund... ha ha... Sen kom Madde förbi och berättade att hon inte hade tid att träna, hon kom precis från jobbet och hade inte varit hem än... Tack för härlig energi!! Och sen när jag shoppade (till sportlovet) så mötte jag Jana och det blev en massa hundsurr och jag hoppas jag inspirerade henne att träna igen :-). Hundmänniskor är underbara!!

Bira fick bakdelskontroll och högrehandling. Jag la en del energi på att försöka få till högeringångar där hon trampar runt... Sen blev det också lite vanligt fotgående, lite längre sträckor utan att glida iväg. Gick sådär, kanske kan det bli lite bättre om jag nöter lite :-). Skadar inte att testa... Blev också lite läggande och fjärr...
 Cider. Kontakt och fotgående. Gick rätt bra och jag tycker hon går helt ok.
Allis fick bara gå ut en kort stund (jag var rätt kall). Fokus och fotgående, men så fick hon något i näsan och blev väldigt uppjagad och jag jobbade på en stund med bara fokus. Inte likt Allis att tappa mig så :-).

OCH eftersom jag har värdens bästa chef så fick jag ledigt som jag hade tänkt... YES!! Kanske allt löser sig ;-).

JAAAAA Liza, jag vill lägga hårda spår när jag kommer hem från sportlov och då börjar klickerkursen också :-).

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Hör av dig när du kommer hem och ha ett helt underbart sportlov!! :D :D
Kram
Ps. Vilken tur att det finns snälla chefer :)