fredag 4 mars 2016

snart så....

I morse började jag kl 7... jag kommer att sluta jobba kl 12 :-) :-), ta en shoppingrunda, hem och duscha och slänga in saker i bilen... vänta på Jennifer och sen åker vi!!
 Jag antar att jag inte kommer behöva vänta på Jennifer, då jag är tidsoptimist :-D.

Och det är väl lika bra att jag skriver det här också... Jag kommer att tillbringa mitt sportlov i kojan. Önskar någon komma och hälsa på så är ni välkommen, jag bjuder på kaffe & kaka... önskar ni vägbeskrivning så skicka ett mess :-).

Igår packade jag lite... och det känns som att jag inte har packat särskilt mycke mat... Men, det blir djupdykning i frysarna ikväll :-).
 Hundträning får jag väl grejsa med under min lediga vecka...
MEN det blev lite fys igår! Först promenad med Allis och Cider. Bira ville inte följa (undra varför hon gör sådär ibland...) och senare på kvällen så körde vi sitt-stå med framtassarna på disken 3 x 10 ggr var... sen blev det lyft o bär 3 x 10 ggr, 1kg för Bira o Cider, 500g för Allis. Jag måste också fixa en matta så Lizza kan vara med... just nu tror jag att hon ska bryta alla ben när hon är med :-). Tanken var sen att lägga in buga, men klockan var så mycket att jag ville sova...

hej hopp!

Inga kommentarer: