torsdag 17 mars 2016

Den som väntar på något gott...

Alltså, det går inte så bra för mig, om någon undrar... När ska jag lära mig hur klockan fungerar?? Nu kommer det kanske ett inlägg från mig iallafall... men bilder, då måste jag vara hemma :-)

I måndags så blev det åter träning med alla 4... hör och häpna, jag lyckades fälla baksätet i min bil och det blev därför möjligt! Sätet har jag försökt fälla i två veckor, och nu lyckades jag alltså och igår var jag tvungen att fälla upp det igen eftersom jag skulle ha människor i bilen. Nu var jag dock smart och sprutade in en massa WW40 (eller vad det heter) och lät det dra innan jag fällde upp sätet. Nu ni!! Och så testade jag fälla ner det igen... det satt som berget... ghaaaa...!!!
OCH precis för 20 minuter sen ringde jag bilprovningen i Östersund och beställde tid för registreringsbesiktning av Pajeron. Jag orkar inte mer nu!!

Så, hundträning ;-). Först ut var Bira. Och här är det högerhandling och shejping av snurra som står på schemat... Och det måste tydligen nötas som bara den... Undra om jag kommer lyckas!?
Lizza... hon fick en salig röra, bruks och rally blandat :-). Lite på G, lite långt fram och ibland är hon döv, men egentligen rätt så duktig! I måndags var hon dock väldigt påverkad av allt som hände omkring oss... nosa överallt, titta på allt, osv...
Cider... samma-lika, näsa och näsa mest på henne, men mer än vanligt. Vi jobbar vidare med fotgående och att kunna gå till min vänstra sida genom att gå runt mig. Testade också sitt och att jag går runt.
Allis... fotgående, höger-ingång, sitt och jag går runt :-). Behöver få till lite mera stadga på damen, annars så ska det bli bra tror jag! Men stadga är trist på vintern ;-).

Hej för nu! Nu ska jag åka hem från jobbet och städa bilen ;-)

Inga kommentarer: