torsdag 24 mars 2016

hopp och galopp

Nu undrar ni minsann... men jag hade bara lust att skriva så, har inget med innehållet att göra!! Är väl bara helt slut och då kan det lätt bli lite konstigt... ha ha ha...

Allis och Cider älskar vår nya promenadsträcka... för där finns en jäääätte vattenpöl och ibland ligger det is över den delen av pölen som är i diket och där kan man bada!! Och så kan man gå på isen och så sjunker man ner.... Allis kan vara hur länge som helst där i... Vi har dock vissa regler! Man får inte bada när man går bort, bara på hemvägen och sen finns det en gräns på hur länge... och vi går sen raka vägen hem och in i värmen... Men de älskar ju detta så det är klart att de måste få... liiite iallafall ;-).

Igår var det ju Älvdalen på schemat och trots att allt var som det var så fick Allis och jag en liten träningsstund... och om ni har missat det... Allis är UNDERBAR!! Vi tränade fotgående, vändningar, halter, ingångar -båda typer, sitta kvar och ligga kvar och är jag tydlig så går det otroligt bra! Och på liggandet började jag stå bakom henne och belöna mellan framtassarna och det gav snabbt resultat! Jag tror nog att jag snart kan springa runt henne som jag vill... :-). Jag tycker att allt var riktigt bra igår!

När jag kom hem så hade Cider ont någonstans... vet inte riktigt var... jag gissar en bog eller liknande... så, nu blir det lugnt och stilla och smärtstillande några dagar. Lilla pluppan! Jag tror att något hände när hon busade med Allis igår. Det blev lite våldsamt och okontrollerat en stund, det är inte helt lätt att få kontroll på rally när man har midjebälte och sele och koppel och de börjar springa runt, runt... ha ha ha... och när man får hejd på en så kommer den andra och gör en lekinvit och så är allt utom kontroll igen... phu! Hoppas det snabbt går över!

Nu har jag 45 minuters arbetsdag kvar... kortdag idag, jobbade in en timme igår och kompar 45min, sen ska jag hem och byta bil... OCH åka till Ljusdal på kurs!! Hoppas trafiken är lugn...

Hej hopp!

Inga kommentarer: