söndag 7 oktober 2012

Söndag....

... igår kväll när jag la mig så fick jag ångest. Jag vill verkligen inte åka hem!!! Jag skulle vilja stanna här några dagar till och jag vet i alla fall minst tre stycken till som inte vill åka hem... man kan liksom inte ha det mycket bättre!

Igår så var vi först in på Mora och shoppade... men, varken Jennifer eller jag gillar att bara gå och titta så det blev mest in och ta det vi ska ha och sen ut... nu försökte jag klura ut lite vad hon skulle vilja ha i julklapp och så där, men... det är rätt trist och vi ville bara tillbaka till stugan. Skor, ett linne (som jag tycker ser ut som en tunika), t-shirtar till mig, och så mat... Jo! Jag köpte två täcken också på rea på jysk! Hade tänkt köpa bäddmadrasser som jag sedan skulle kunna använda till hundbäddar i bilarna så mina små hjärtan skulle få det mjukt, varmt och skönt i vinter, men jag hittade inte den jag tänkt och då kändes det både billigare och mjukare att ta ett täcke och eftersom jag har två bilar så blev det två täcken :-). JO! Jag var också in på djuraffären och köpte en boll till åt dem. En grön som Lizza gillar så mycket, för att jag ska ha två lika OM jag skulle få för mig att köra lekar där två lika behövs :-).

Sen tillbaka i Säs så lunchade vi av salladerna som vi åt till middag på fredagen (ja, vi köpte lite mycket... Jennifer har till lunch idag också :-) ) och jag smorde lite kängor till Johan och sen fick Bira komma ut och springa lite lös på gården. Det första hon gjorde var att springa in och sno mormors sockor... ha ha ha och sen hade hon rally med dem! Efter en stund, när hon sprungit av sig det värsta bytte jag sockan mot en boll, det är ju lite bättre att ligga och gnaga på den som ska vara oförstörbar... :-) i alla fall tror jag att mormor tycker det är ett bättre alternativ ;-). Nu gillade Bira bollen också och låg en evighet och bara tuggade på den! Lizza kom ut och fick ett ben av Jennifer, morfar var hit en sväng... Jennifer lekte med bollar o hundar... Normalt gillar jag inte denna typen av lekar, men på något sätt måste de ju få blåsa ur sig lite och jag är inte i form för motion, även om jag funderar på att skita i förkylningen och börja gå på långpromenader igen! Jag får väl hosta mig fram... och inte verkar jag bli bättre av vila heller! Sen körde jag lite träning med dummysar och sitt/inkallning med Bira och lite apportering/håll fast (kommer på video sen!). Åh vad roligt hon tycker det är!! Och hon vill inte sluta...

Inne sen så började jag prova mig fram med lite fjärrdirigeringsskiften med Lizza. Det är inte lätt att få till och ännu svårare när man har en liten spaniel som försöker hjälpa till, ha ha ha.... Jag ska se till att få detta också på film så ni får se!

Just nu är Jennifer ute och leker med Lizza, jag är halv-orolig då en av byborna nyss cyklade förbi med sin hund... Ja det såg jag, men inte Lizza säger jennifer... phu! Bira är skitsur och snor saker hela tiden, för hon vill också gå ut och leka lite... ha ha...

Så nu ska jag engagera mig lite i henne tror jag... Hej hopp!

Inga kommentarer: