måndag 9 april 2012

Still alive...

... eller i alla fall något liknande :-). Har idag en riktigt riktigt dålig måndag... de är sällsynta, men dyker upp då och då, ofta när jag inte mår bra i övrigt heller, fast det tycker jag att jag gör nu, utom att jag är... arg och trött då, men det kan ju inte räknas! I alla fall så kan jag inte vara sjuk idag... det är fortfarande påskhelg och jag har beslutata att jag i alla fall ska hålla mig frisk över helgen och tjäna ihop några extra korvören... bättre då att vara sjuk i morgon! Men, det har jag heller inte riktigt tid med och så mår jag säkert bra i morgon.

Här om kvällen, när jag skrev att jag skulle hem och träna... då tränade jag inte... Jag var arg som ett bi och då ska man inte träna så då städade jag hemma istället! En mer passande syssla när man är arg... och tvättade och hängde tvätt osv, ni vet... de där sysslorna som jag tidigare kunde göra lite varje dag, när jag ändå var hemma... och som nu ingen gör... (ok, Johan sopar faktiskt golven ibland... :-) ).

Nog om det! I förrgår, då tränade jag Lizzan nere vid kyrkans parkering! Yes, packade med mig kameran och Jennifer :-). Jennifer tog cykeln, för att kunna störa oss. Förra året blev Lizza superstörd av att Jennifer cyklade omkring! Nu var det jobbigare när syrran smög omkring för att fotografera kanadagässen på täkten bredvid än när hon var där Lizza hade full koll!

Lizza är verkligen riktigt bra nu! Hon känns kanonfin och jag känner att jag behöver lägga krut på några små saker och sen verkligen få ut och tävla henne! Vi behöver resultat så vi (läs jag) kan motivera mig att gå vidare i träningen... Framförgåendet börjar bli super... lite för mycket drag, men det skiter jag i! Hon går och bara väntar på mitt stopp och då är det verkligen stopp... och så vida inget stör så är riktningen på stoppet rakt fram! Häftigt!!! Men, budföringen behöver mer tid, att krypa på gräs är inte lätt :-D och så platsen då... nu låg hon säkert 5 min eller mer medan Jennifer cyklade runt henne... lite oroligt ibland, men mest riktigt fokuserat! Ska börja bygga på med lugna störningar nu och bygga trygghet och vi ska banne mig få till det!

Tanken var då att igår när jag kom hem, lura med Jennifer och Siri och kanske lägga en plats tillsammans och träna plats medan Jennifer tränade Siri... Nu sov Jennifer hos en kompis så planen gick i stöpet... men vi har ju fler kvällar på oss! OCH idag jobbar jag till 19, men resten av veckan slutar jag... 16, och 17.30 :-) och då finns det lite mer tid! Jag ska också sparka på Johan så han tränar lite mer med Bira, hon vill det säger hon :-).

Just nu tror jag inte Bira är dräktig, jag tycker att det borde börja synas... men det vet man ju inte, så det är bara att vänta! Men, jag förbereder mig mentalt på en sommar med jaktträning (då jag ev är utan Lizza) och annat skojsigt! Och vet ni... det vore så j-la KUL!!! Ha ha ha...

Mest av allt har vi ju kö på jobbet. Någon lugnare dag/em har vi haft, och då har jag passat på att läsa boken som jag började med i julas när det var lugnt, Kontakkontraktet av Eva Bodfäldt, och den är GRYM!! Tvivlar på att det någonsin skrivits en bättre hundbok... :-) och där finns massor som jag vill prova på! Nu är den snart utläst och jag får väl börja om, eller ta en tidning som jag har i ryggan :-). Idag verkar det vara en lugnare dag, troligen för att vi är fler som jobbar, schema som måndag fast det är röddag, och det är superskööönt!!

Någon som har tid/lust att träna på tisdag?? I morgon alltså?? Jag slutar kl 16 och skulle kunna hinna till 18 eller 18.30... :-) På klubben??

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Jag jobbar till 17.15 så jag lovar inget men på torsdag så ska vi träna. Jag åker nog dit vid 18 och Irene, Mats o Anette skulle nog komma vid 19. kanske det bli någon mer men det vet jag inte.
Om inget annat så skulle jag behöva träna på platsliggning iaf med Angus. vi kan väl höras i morgon.
Kramar