onsdag 25 april 2012

OJ!

De har visst gjort om inne i min blogg... undra om jag fixar att göra inlägg nu :-) Speciellt intressant på jobbet där de spärrar vissa bilder, som ju kanske förklarar hur jag ska göra... vad vet jag!?

Vi har ganska köigt på jobbet nu.... men lite upp och ner. Nu ser det ut att sitta folk på linan, men det verkar som luren ringer till mig ändå! Vi får se om det kan bli något skrivet eller om jag får ta det i kväll eller i morgon.

Just nu ligger jag efter mycket i mitt ideella arbete och det är lite jobbigt... ja, en massa annat ligger efter också. I morse öppnade jag posten som kom till mig förra veckan, ja ni förstår... ha ha...

I måndags var jag in på klubben och tränade med min lilla söta rotta! Johan han gick på zakri (fotbollsplanen) i Älvros och tränade... för han hade inte hunnit äta innan jag åkte och då är det inte bra att träna!

Ja, jag och Lizza åkte in till Sveg och var inte ensamma o tränade. Liza var där med sina sötnosar och det är bra tycker jag! Jag är riktigt nöjd med Liten... det blev en del surrande också och platsliggning med störning!! Super!! Liza och Rocky tränade bredvid och mellan oss och sen gick hon in och la honom en bit ifrån. En gång satte sig Lizza, och då la hon sig på mitt ligg... annars låg hon riktigt bra tycker jag! Men, jag tränar för lite och för sällan... fy skäms på mig!

Sen var jag till Häddal och bytte bil med pappa och sedan var det bara hem och sova kvar! :-). Igår jobbade jag ju en toppendag!! Så tycker jag att alla dagar ska vara!!! Och det tycker Bira med... hi hi... Jag slutade ju vid 2, åkte hem, packade cykel och hundar... Började med årets debut för Bira... 4km cyklade vi och hon är så UNDERBAR den hunden!!! Och hon älskar detta med cykel, hon gör sitt bästa, ser lycklig ut och drar mig rätt mycket. Det är ingen idiotfart, väldigt jämt, men... ja, med en del lite tokspringande mitt i ibland! Nu såg jag ett rådjur, som Bira inte såg, som Lizza definitivt hade sett om det var henne jag cyklat med... På returresan så kände hon dock doften :-) OCH när man cyklar med Bira måste man vara på allerten HELA tiden, kanske är det därför hon är så kul... eller så är det för att hon tycker det är kul :-). När hon blir trött, då lägger hon sig ner, pang-poff bara och då gäller det att vara med... sen ligger hon 3-20 sek och vilar/rullar sig och sen är det full fart igen :-).
  Lizza... jag tror inte ens hon tycker det är roligt... men med mig som matte måste man :-)! 5km fick hon och vi stötte upp en tjädertupp ca 100m från där jag och Bira vände innan, TACK o LOV!! Rätt viltmöte med rätt hund... :-)

Idag blir det utvecklingssamtal på skolan och sen lite lydnad om jag hinner, sen torsdag och då gör jag som jag vill :-)

Hej hopp!

1 kommentar:

Ulrika sa...

Hej Marie! Klart jag kommer att vara hemma på min ledighet, har ganska mycket planerat. Träningen är självklar, och eftersom jag går kurs så måste jag träna på hemläxan. Ha det bäst kram.