lördag 14 april 2018

STOPP!!!

Tänkte bara tala om, att jag nu funderar på att ändra min jobbtid till sommartid nu, men jag vet inte... beslutsångest... Det var på tok för varmt att gå på långpromenad idag... typ 78 grader för varmt... andra rundan gick jag i T-shirt... Kan man gå i BH och ha en skjorta med sig som man tar på sig om man möter någon eller om det kommer en bil?? Det borde väl gå!? Folk går ju i bikini hela sommaren... hmmm... Kanske testar jag imorgon...
 Trots att det varit för varmt så har jag varit ute nästan hela dagen. Jag vadade även ut till lekstugan, fyllde stövlarna med snö och på något jäkla vänster fick jag med mig grillen... Det blev fantastiskt gott!! Grillade lite älgkött och till gjorde jag potatis i folie med creme fraishe....mmm... och en öl till...
 Sen funderade jag lite över vilken dag det var, kom fram till att det borde vara lördag och att jag kanske kan få lite sovmorgon imorgon också!

Sen tog jag med mig Allis ner på täkten, där skoterspåret knappt bär längre... och tränade på stoppsignalen.
 Det är andra gången vi gör detta och jag tycker... alltså jag tror hon har fattat grejen. En gång sprang hon vidare för att hon såg en fläck, men satte sig när hon kom dit.
Jag testade också att hon inte fick ta belöningen direkt jag slängde. På första försöket stack hon direkt, men sen fungerade det.
 Nu kör vi på!!

Hej hopp!

Inga kommentarer: