tisdag 11 december 2012

Väder...

Detta är mitt 600 inlägg! Undra om någon orkar läsa allt... :-D!!

Jo, igår på ekot på radion så sa de att temperaturen skulle ligga mellan några minus och ner till -20 i Sverige, så... jag antar att vi fortfarande tillhör Norge?? ;-)

Som ni märker så har jag sem och tänkte lägga några timmar på hundarna utomhus, på långpromenad... Men då jag är otroligt frusen så fryser jag inne idag och ägnar mig åt att titta ikapp på filmerna på klickerklok... vilket också känns trist eftersom solen skiner ute :-), men -24 är inte kul att gå på promenad i. Kan ju berätta att Siri i morse skyndade sig att kissa, sen slängde hon sig helt om (så jag höll på att drutta omkull ) och skulle bara IN och det fort... hon var INTE bajsnödig... ha ha, roliga hund...Men då det bara är ett par grader varmare nu än då så gissar jag att hon inte vill gå. Bira är loj, troligen pga av löp och hon tycker inte heller att hon behöver gå särskilt långt. Dessutom är hon nyfriserad om tassarna (ser bedrövlig ut) och ser ut att frysa... Lizza då... helt oberörd, man håller ju värmen genom att skutta!

Så till alla som passerar Älvros, vi har inga konstiga flygande utomjordingar eller liknande här i byn, det är bara Lizza som skuttar omkring ;-). Hon leker dessutom tittut precis som små barn... ner med huvudet under snön och "tadaa" där kom en flygande rotta!!

Snart kommer jag åter och skriver ett längre inlägg :-)

Hej hopp!

Inga kommentarer: