onsdag 5 december 2012

trött o trist

Just nu vill jag bara hem och sova!! Det är kaos på Arlanda och här sitter vi och rullar tummarna, typ... Vi har fel på telefonerna så inget ringer. Det är rätt skönt, för jag är rätt trött, men det är också supertråkigt!! Alltså, jag ser inte fram mot en växande kö pga av problem på arlanda, men om det kunde ringa så där vanligt vore det ju trevligt, för nu känns det som att det inte finns mer att göra... Jag har läst alla bloggar (som jag har länkar till här), aftonbladet om kaoset, fikat lite, läst i min bok (men var för trött för att orka fokusera på en engelsk text och det är rätt surrigt runtomkring), kollat canis-sidan, rensat min mailbox (hade ca 75 olästa mail...). Mitt spel som jag utmanar Jennifer i är blockat här på jobbet :-( (barnspel: my free zoo, utamana oss om du vill :-D ), jag har inget ljud i datorn här på jobbet, annars hade canis haft några intressanta föreläsningar som jag kunnat titta på OCH min kurs på klickerklok kräver att man får titta på film och höra... Så, vad hittar man då på?? Väntar... (och längtar hem till sängen!)

Idag var det inte riktigt lika kallt!! -19 när jag klev upp och det kändes som att en långpromenad skulle sitta fint! När jag sen gick ut på morgonrastning var det -23... men det är 4 grader varmare än de två tidigare mornarna!! Men lite vind som gjorde att det kändes kallare... ha ha... I morgon lovar SMHI kyla, jag är ledig och ser fram mot... hundträning utomhus, långpromenad... vi får se om jag fryser inne :-(.

Någon vidare hundträning blev det inte igår. Givetvis klämde jag in nosduttar med Bira :-), 10x nosdutt + 10x nosdutt m dummy + 10x nosdutt + 10x nosdutt m dummy. Och åh vad roligt hon tycker det är!! Och hon såg riktigt besviken ut när jag sedan la undan sakerna. Sen fick de för första gången på länge följa med och åka bil... var ju till klubben på möte och de fick åka med och jag tror de var glada över det!

Idag ska jag försöka klämma in en massa igen... är ju tidsoptimist ni vet! Gå på längre prommis, sova en skvätt (hinner jag säkert inte), träna lite hund, helst ute, ringa hanhundsägaren, laga mat och sitta i telefonmöte m clumberklubben!

Nu ska jag nog börja skriva på min bok eller något... ;-) Oj! Nu ringer det...

Hej hopp!

1 kommentar:

Unknown sa...

Längtar efter boken! Kram!