måndag 17 december 2012

Ingen bok... :-(

Innan jag åkte söderut hade jag STORA förhoppningar om att en ny bok skulle dimpa ner i brevlådan, den hann inte komma :-( och gissa om jag blev ännu mer ledsen när den inte kommit när jag kom hem heller... Dubbelsnyft!! Och så har jag sett på nätet att de finns de som börjat gotta ner sig i boken... och jag behöver den nu!!! Som tröst liksom...

Kommer den inte idag så ska jag kontakta leverantören och se om det finns något nummer så jag kan spåra den... Hade jag vetat detta hade jag ju hämtat den personligen när jag ändå var i krokarna :-). Hoppas verkligen jag hinner få den före jul!!

Idag kollade jag mitt schema för v 1 och ser att jag står som kompledig sista dec o första jan och då protesterade jag som ju hade tänkt jobba då... ha ha... men så var det, ingen komptid försvinner (jag har ingen att ta av heller...) och jag är bara ledig... det gillar jag! Nackdelen är att jag verkligen behövt pengarna... Men, detta innebär att jag är ledig to o fre och sen må o ti och kan träna hund precis så mycket jag vill :-)!!

När jag var där nere i södern så testade jag att lägga ett spår till Bira i den sk snön ( ;-) ) och det är ju helt annat där än här, för det finns andra spår i snön, det är lite snö, gräset sticker upp... ändå väljer Bira att gå på synen i första hand och det förstår jag... varför ödsla energi på att använda näsan när det bara är att gå?? Sen är det klart att man kan lära dem att använda näsan även här, men jag förstår inte den praktiska nyttan av det, i alla fall inte här. Skulle någon försvinna går det betydligt snabbare att hitta personen om man hoppar på ett par skidor och skidar efter spåren... där nere, där det är många som gått och vår syn kanske inte är tillräckligt, ok, där köper jag det!

Vi tränade också en del på det vanliga med att dutta med näsan i handen med o utan dummy, hålla fast trots störningar, buga, backa, snurra, sitt i alla möjliga o omöjliga lägen. Nu behöver jag boken så jag kan ta det ett steg till!! Ha ha...

Och för den som undrar så tror jag inte det kommer bli några bebisar i februari, tyvärr, det finns en ynkligt liten möjlighet, men den tror jag att det bara är att glömma. Detta gör att jag har en del att fundera på, och jag har fått ett erbjudande om ett nytt försök med Bira... vi får se, jag ska som sagt fundera lite! Nu ska vi i allafall träna och ha roligt i vinter!!

Åh vad härligt det är att vara hemma igen!! Jag älskar vinter (på riktigt), TYSTNADEN (som till o med finns längs E45...) och att... det finns träd, ha ha ha... Må gott och sköt om er!!

Hej hopp!

Inga kommentarer: