måndag 8 mars 2010

=)

Kan det bli mycket bättre än så här?? Tänk vilken födelsedagspresent!!! Malliga!?? Japp!! "9 år i utm kondition, mkt tilltalande helhet, mellankraftigt feminint huvud, kunde ha mer markerat stop, öron kunde vara tätare till skallen, mellanmörka ögon, korrekt bett, väl kroppad, välgående, mkt god pälskvalitet, önskar renare päls. 1:1 + CK och opl i bästa tik (var ca 10-12 tikar där...). Kan ju tillägga att han inte delade ut något CK (eller cert då) i bruksklass... men min lilla pluppa... =). Domare var Terje Lindström, Norge... I bästa veteran sedan så tävlade vi om ett vandringpris mot en hane som fått det två år på raken före oss och som var SUCH... domare då var Kristiina Niemelä, Finland... och hon hälsade i princip på henne, sen fick vi springa ett varv i ringen (jag drog på så mycket jag kunde =) ) och så var det klart... OCH så grymt häftigt!!! 94 tikar (inkl valpar) var anmälda... och vi liksom... häftigt va!? Och vilken födelsedagspresent!!! Måste ju också skryta med att domaren muntligt sa vilken otroligt vacker hund jag hade och att hon hade mycket bra rörelser!!

Lizza liten då... jo, vi åkte ju dit med ett överbett som jag vet om, testade ändå och jag hoppas verkligen av hela mitt hjärta att det växer bort!! Tycker det har blivit mindre... och hon är ju så fin... Kritik: 6mån, överbett, feminint vackert huvud med fina öron o ögon, Bra benstomme, normala vinklar fram och bak, Rör sig väl när hon vill, bra päls och färg. Blir tyvärr oplac pga bettet OCH det var ju trist men inte helt oväntat... =( Det var heller inte oväntat att hon inte kunde springa eftersom jag kom på två dagar innan att vi aldrig sprungit =D =D och vi får väl träna på det och hoppas på det bästa... domaren, Helena Strömberg sa också att hon var vacker och skulle blivit placerad om det inte vore för bettet. SKIT OCKSÅ!

Tanija rullar sig inför promenaden!

Full fart sa Lizza, gissa om jag missar henne helt många gånger... =)


Tjohooo!!Och ibland har man inte full koll på sina ben ;-)
Och så kan vi ju hoppas att hennes "stanna" blir lika bra som när hon plötsligt kommer på att hon inte vill gå längre... =)

NU!! Åker vi på sportlov och sedan lär det förhoppningsvis svämma över med bilder här... Lata er lite ni också, så ska vi njuta av skogen!! Älskar det!!3 kommentarer:

Ulrika sa...

Njut nu av sportlovet, som jag tror ni kommer att tillbringa i skogen??? Rätt eller fel???
Grattis till den fina kritiken på dina hundar.
Kramar i vår solen från oss.

Liza sa...

GRATTIS!!! GRATTIS!!! till fin kritik på voffsarna :D KUL!!! :D

Wellegårdens Kennel sa...

Grattis Grattis! Såg det inte förrän nu! Trägen vinner! Kramar från oss