onsdag 27 maj 2009

Värsta IPO-jycken!!

En vit, en svart... blickstilla står de båda och fixerar varandra med blicken. Den svarta gör ett misstag och rör lite lätt på ett ben ( fryser väl och önskar sig långkallingar... ).
Den vita attackerar, snabbare än du någonsin kan ana... hugger skoningslöst efter armen på den svarta... och sen är det bara döden som väntar... ropen på hjälp ( = fnissen ) drunknar i den vitas morrande kamp.... armen ska bara dö!

Rackarns vad roligt man kan ha! Och hon siktade verkligen på min arm och lixom slängde sina 15 kg uppåt för att verkligen nå mig och min arm och då jag är lite mesig vill jag gärna hjälpa henne att landa och då kan ni ju gissa vad hon nådde! Och vilken lycka!! Nu är jag lite dålig på de här skyddsdelarna och blandar dem gärna samman, men visst är det något som är typ bevakning också!?? Där hunden under skall ska bevaka "busen" under skall?? Ja ja, det ingick också i Biras lek här ute, kanske vi ska satsa på detta... verkar ju få mycket gratis *hi hi hi* Clumber spaniel, SM 1:a i IPO eller svensk-skydd eller något, det vore väl ändå häftigt!!

Sen lekte vi i alla fall lite andra lekar, som att "inte äta mammas buske", den är också toppenrolig och fungerar också på andra saker än buskar... även om buskar är bäst... Då smyger sig Bira fram mot en buske och jag halv-grälar på henne och säger att hon får inte äta mammas buske och då tokspringer hon därifrån och sen kommer hon smygande igen och näää.. inte, säger jag och då springer hon igen... ibland springer hon till en annan buske och springer 3-4 varv runt den i full fart innan hon kommer tillbaka och ska tugga på busken =D.
Idag så körde vi också leken med plastband, som hon slet av och som jag har som skydd för några hallonbuskar. Och har någon försökt knyta ihop ett plastband i halv storm och med en jycke som hela tiden kommer smygande för att ta plastbandet igen och samtidigt med det skratta så man helst vill stå dubbelvikt!??

Det finns i alla fall INGET som kan få en på så strålande humör som en "liten" valp!! Nu sussar hon gott vid mina fötter och planerar med största säkerhet en ny attack, på mina armar, eller mina buskar.... ;-) och jag grälar så gärna!

Jo, måste ju också säga att jag har fått PM idag, i Timrå har vi kommit med på elitspår jag och Tanija... Nästa vecka blir en hård-träningsvecka!! Stackars Siri som knappt får träna före sin tävling...
I morgon åker jag till Älmhult, Småland, på gränsen till Skåne... tenta dax och så ska jag redovisa min uppsats som jag skrivit... Håll tummar!!

1 kommentar:

Britt-Marie sa...

Hej Marie,
Läste din blogg och skrattade, kan trödta dej med att med clumber i familjen behövs inga trädgårdssaxar, valparna är på allt som växer. Mamma Lazy var likadan fram tills hon blev året, men tyvärr har hennes valpar smittat henne så just för tillfället så tuggar hon också på detmesta som växer.
Lycka till med tentan.
Bira's uppfödare Britt-Marie