torsdag 7 maj 2009

Hur får man tid?

... man slutar blogga, eller hur!?? Ha ha ha... Idag blir de en snabbis, för jag ska åka till Härjeåsjön idag igen. Mäta lite träd för skolan, rida lite och sedan hoppas jag att jag hinner träna mina små sötisar en stund innan det är kursdax igen.

När Johan var hemma och var sjuk, då blev det ingenting gjort... det var urtrist väder!! Regnade hela dagen och lusten att göra något bara försvann. Och då är det nog bättre att låta bli! Eller hur!??

Bira skulle miljötränas lite... på Jennifers fotbollsträning. Perfekt!! Och vi räknade så finurligt ut att vi skulle ta fram henne när barnen hade börjat spela, så det slapp bli 30 barn över henne... Jooo... Bira fick komma fram, men ca +4 grader och ösregn är inte skönt någon längre stund... och är man liten så är man. En stund fick hon ändå vara framme och titta, sen la jag henne på förarstolen, på en bädd och över henne la jag den handuk som jag använde för att torka av henne. Hon var vaken när jag gick, när vi kom tillbaka sov hon, fortfarande under handuken =) Så sött!! Och hur många hundar ligger kvar under??

Igår, då skulle jag ha kurs igen... ja, jag har kurs nästan varje kväll just nu och jag har en ENORM ångest över att jag anmält mina hundar till tävling... men, men, det går nog över... kanske... och eftersom båda barnen redan var på Sveg så tänkte jag att då hinner jag träna innan också!! tror ni?? Jag var ju också tvungen att dra ut kopior... och duscha och sen brukar det vara en fördel om man hinner äta, i alla fall lite innan...

Tanija, som på något sätt känns viktigast, hon fick komma ut lite i alla fall. Och hennes fria följ var GRYMT bra!! Så härligt att ha sin hund med sig och att de fungerar!! Någon liten skulle säkert ha dragits för att hon släpper något i höger sväng, ska jag belöna framåt med boll efter höger sväng någon gång?? Och se om hon blir mer med runt?? Sen hade jag också en viss tendens att hon ville bakåt (!!!) efter belöningen innan den serverades... jag ser det inte som ett problem för jag tror aldrig det kommer dyka upp på tävling!
Krypet var också bra. Inte allt för bråttom, en bra teknik och därmed låg. Sen är det ju svårt att se själv hur bra det faktiskt är!
Inkallningen jobbar vi vidare på. Jag tar en del i taget, mest ligg, ibland stå och ligget måste nog riktigt nötas in!! För där försöker hon fuska... ska nu försöka bli duktigare på att träna!

För Siri blev det istället en liten promenix! Säkert minst lika viktig eftersom vi gick tillsammans med Liza och Rocky, som hon aldrig träffat... och det var en hälsa inte på varandra, men gå bredvid promenad! Och hon uppförde sig betydligt bättre än vad jag väntat!!! Härligt när det blir så!! Sen var alla, utom Bira, trötta och nöjda och det var bara att åka hem och leka vidare ;-)

Nu ska jag rusa vidare... och hinna MASSOR idag igen... ;-) Och Bira och Johan ska vara med lite på dagens kurs och spåra lite... tänk om jag hinner träna lite lydnad också... =) =)

1 kommentar:

Ulrika sa...

Vad du har mycket att göra just nu. Själv latar vi oss i form. Vi har tävling i morgon kväll. Usch,gruvsamt. Ha det bäst och hinn med dej själv lite oxå. Kram.