söndag 3 maj 2009

Nyfiken??

Ja, så här önskar jag att det hade sett ut idag också... men nu gjorde det inte det. Trist, men jag inser också att min tjej håller måttet än och att det nog inte riktigt är läge att ge upp! Måste nog leta lite bruksutställningar... =)

Det var en super kritik!! En utländsk domare... teeth ( stavas det så?? ) var ungefär det enda han sa och det betydde att jag skulle visa honom Tanijas tänder. Annars fick vi springa totalt 2!!! varv i ringen... Först ett när han gick igenom varje hund, sedan ett med de som fick förstapris. Trist, jag gillar att springa. MEN idag blev jag irriterad på dem som stod utanför med sina bollar och grejer!! Tanija hakade upp sig på dem totalt. Morr...

Kritik, översatt av engelska specialisten Marie... ( med viss hjälp av P-O ): i typ medelstorlek, korrekt bett, läpparna kunde ha varit svartare, huvudet goda prop, bra färg på ögonen, väl ansatta öron, utmärkt rygglinje, kropp med goda prop, i stående välvinklad, bra färg på pälsen, bra rörelser... Kan ni fatta!!!?? Kan det bli mycket bättre?? Tydligen... för vi kom "bara" trea i konkurrensen... han var visserligen fundersam över andra platsen ( som om det hade någon betydelse...) men jag lovar att det var de där bollande filurerna som sabbade det för oss!!

Sen så måste jag säga att det var otroligt bra jobbat idag Ulrika!! Det är så j-la trist när det fattas så lite, men se det positiva!! Snyggt sök, bra plats med skott!!! och hög totalpoäng ( om det nu kan vara någon tröst... ) Kram till er!!

Hej hopp! Nu ska jag leta ytterligare någon utställning för min snart 9 åriga prinsessa! Sen så ska vi träna... benhårt!! ;-) Kanske vi någon gång kan lyckas ta cert i andra saker också =D =D

3 kommentarer:

Ulrika sa...

Tack, jag är jätte nöjd. Du vet det ska vara dom gamla som gör det. Vi ska på´t igen, detta var roligt. Kramar och tack för du hjälpte oss med uträkningen.

Liza sa...

Kul att det så bra ändock :D Grattis! Finns det ingen regel vad gäller störningar utanför ringen???

Wellegårdens Kennel sa...

Grattis! Trea är inte dåligt! Kanske ska jag bli med på en utställning, vart ska du åka?