torsdag 1 mars 2018

Mars

Alltså jag bara måste få skratta lite... nyss skrev jag ett väderinlägg för att jag tröttnat på folks klagan... och så kommer vinterns kallaste natt/morgon 1 mars!! Ha ha ha... Nu kan man ju inte jämföra med kalla mornar i januari, för då stiger ju inte tempen många grader ens mitt på dagen och nu steg den med drygt 20 grader och det är ganska bra gjort ;-), och för de som är nyfikna då så kan jag ju säga att dagens långpromenad gjordes i ca 15 minusgrader... OCH DEN VAR FANTASTISK!!! Det är dagar som dessa som man inte kan få nog, när man inte vill vända... mmmm.... och när jag kom hem så tog jag ett fårskinn och satte mig en timme i solen. Helt underbart!!

Sen har jag glömt att berätta... Tidigare i veckan så vägde jag mina små vita lurvar... Nu är Allis lite rund, men inte så rund att det gör något, utan mer så rund att hon ska få chansen att bygga upp sig och kanske få lite av den massa hon egentligen ska ha och som hon förlorat med sina magproblem... Sist jag var ut med henne en natt var någon gång i slutet av oktober (peppar peppar...) och det känns fantastiskt! Det är ca ett år sedan som jag började byta foder kors och tvärs och fodret som fungerade i stugan fungerade inte när vi kom hem... Hon har gått upp 3 kg!!! Det känns som ganska mycket för ett litet troll, men otroligt härligt och det ska bli intressant att följa hennes utveckling nu.

Idag så hade jag en liten date på brukshundklubben för några som vill jobba med fotgående för tävlingslydnad. Alltid lika roligt! Nu hade vi ett litet rörigare inlägg, mest för att se hur alla ligger till efter ett längre uppehåll. Nästa gång ska jag strukturera upp det lite mer! Oavsett så är det otroligt trevligt och kul!
 Mina jyckar fick stanna hemma då det inte är så kul att ha dem i bilen när det snabbt blir kallt ute... Men jag tror de var rätt nöjda ändå, promenaden idag blev på drygt milen... ;-)

Nu blir det semester en vecka och lite olika upptåg är inplanerade, inte det lugn jag hoppats på... men tanken är att hinna planera min träning lite och även träna lite. Men, blir vädret dåligt så får jag väl elda och läsa en bra bok eller tre...
 Sedan ska jag försöka hitta en släpvagn att låna... Det måste vara en som jag får dra med V70 och vanligt B-kort. Den får gärna vara så stor som möjligt och ju mer jag får lasta desto bättre. Logiskt va!? Ja, och jag behöver då låna den en fredag, lördag eller söndag, lite beroende på väder... Jag vill ju inte missa en dag i solen. Tips på vagnar mottages gärna!

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Härligt att vikten går uppåt på tjejen! <3
Nästa gång VILL jag vara med!
Ha ett härligt lov nu!
Kram