måndag 5 mars 2018

Dag två

Jaha... Dagarna flyter på och nu börjar jag väl landa. Det är inte riktigt min grej att sitta stilla och bara vara. Men jag antar att jag tillhör dem som behöver det mest 😉. Egentligen gillar jag att läsa, men nu börjar jag bli rastlös, ha ha ha...

Liza har sagt att jag inte ska tänka så mycket... Jag undrar vad hon tycker jag ska göra här då... 😉. Mycket tankar blir det, men om det blir nå bättre vet jag inte.

På förmiddagen så funderade jag över Lizza och Allis som sovit nära varandra sen vi kom hit, vilket är ganska häftigt eftersom båda är ensamvargar  och de är inte överdrivet förtjusta i varandra. Antagligen känner de väl att den andra inte kommer störa dem, vad vet jag!? Behöver jag säga att Lizza strax efter blev arg på Allis över något?!? Jag tror att de bara sov tillsammans, men nåt måste väl hänt. OCH vad som är ännu mer intressant är att precis innan jag når fram så blir Allis skitförbannad för att Lizza hoppar på henne OCH Lizza svarar inte, hon backar!!! Nu är ju jag framme också och är inte supergullig... Men det har ju aldrig stoppat henne tidigare!! Jag fattar ingenting!
 Allis ligger dock bara kvar någon minut, sen kommer hon och vill vara nära, men det kan ju också bero på att jag var lite arg....

Promenaden idag så valde jag att gå åt ett annat håll i korsningen 😂😂. Upp i Härjeåsjöhålla (googla på den ni 😉). Precis i korsningen så kom vi på ett mycket intressant spår, som knappt hade någon snö i sig (tror jag) och som hade en himmelsk doft. Idioter... Jag har en gissning, fast jag är dålig på spår... En av de fyra stora och en som är brun. Alternativet är prickigt, men av någon anledning tror jag den går annorlunda. Ska höra med något proffs 😊.

Efter lunch och lite vila så gick jag och Allis ut med en dummy. Tränade apportering på längre avstånd, med dold dummy, sitt när jag kastade, sitt på avstånd och inkallning. Jag är nöjd med allt utom att hon har lite svårt med inkallning på pipa. Jag måste verkligen ta tag i detta och hitta en lösning!

Jag glömde ju att jag under förmiddagen planerade lite träning också. Skrev ner lite sitt och stadgeövningar och kollade igenom bruks och lydnadsmoment. Nu kör vi!! 😉😎.

Vädret då!? Jo, solen kom knappt igenom en liiiten sväng, annars har det mest snöat och blåst. Men vad gör det?? Jag har ju SEMESTER!! 😊😊

Hej hopp

1 kommentar:

Liza sa...

Vill se bild på spåret!! :D
Fortsätt att njuta av ledighet och lugn! :D Och...okey då...lite tänk också ;)
Kram