onsdag 7 mars 2018

Dag fyra

Den stora ångestdagen... Det var en katastrof att vakna upp i morse... Onsdag. Redan... Och jag har liksom inte lyckats kravla mig upp ur det på hela dagen 😨. Vad nu tänker ni.... Jo, på fredag. Någon gång mitt på dagen så måste jag vara hemma igen... Jag måste alltså packa ihop mig här redan i morgon 😨. Panik!!! Men eftersom jag vaknar hyfsat tidigt så borde jag hinna ta mig ner på byn, packa och städa och hinna hem och duscha och packa på nytt och vara klar skapligt på fredag, eller?!? Alternativet är ju att åka hem redan imorgon och det vill jag verkligen inte!!

Jag borde kanske kolla upp hur planen för fredag ser ut, men jag törs liksom inte 🤣.

Så, förutom den dagliga promenaden, som åter gick mot herrdinsrännet, så har det inte hänt något speciellt. Jag har läst lite och läst lite till, planerat lite och börjat skriva på min roman, eller så behövde jag bara få ut en massa skit!

I natt vaknade jag av att Lizza muppade med Allis. Jag undrar vad hon är i för knepig period. Jag tror inte hon varit så här sen jag kastrerade henne och blir sur när jag ska flytta henne och ser ut som hon inte förstår när jag säger kom. Och så blir jag irriterad och det gör ju inte saken bättre. Men, inatt när jag skulle flytta på henne, då lyssnade hon och förstod kom direkt.
Jag vet att jag inte borde bli irriterad och att lösningen säkert ligger där, men... Gah! Nu får de sova på varsin sida gallret från början, så får jag lite lugn och ro 😉.

Tror ni jag kommer få något vettigt gjort imorgon? Man borde ju utnyttja tiden när man är här till att träna med störning. Mitt i bästa fågelarter!! Men, jag skulle behöva lite fler skoterspår och lite nya spår... Nu är det ju typ en dm snö i allt.

Hej hopp!

Inga kommentarer: