onsdag 28 mars 2018

Semester...

Ja, jag tog mig lite semester igen jag då 😊.  Mest för att de på mitt jobb sa att jag måste... Jag får spara max fem nya dagar per år och med åtta kvar då här dagarna innan skiftet så var det bara att plocka ut dem...

Så var jag lite velig om jag skulle åka eller vara hemma... Nu åkte jag, men är hemma i påsk igen. Som grannen sa, aldrig som alla andra ha ha ha... Så sant 😉.

Vädret är strålande... Runt -20 här uppe i skogen på natten och sen strålande sol på dagen. Skillnaden mot hemma är att jag får flytta runt lite för att inte skuggas av träden, men å andra sidan är det lugnt och otroligt tyst... Njuter som bara den!

Ja Liza, det låter som karlen andra letar åt mig kommer att bli väldigt lätt att hitta... Och tur är kanske det när ingen frågat vad jag tycker 😂😂😂.

Det jag skulle berätta om när jag gick hem från jobbet i tisdags var om de blöta spåren vi la i söndags... Tanken var hårda, men vi behövde typ simdynor för att hålla oss över ytan 😂.
Allis är rätt duktig. Jag tycker dock att hon behöver träna mer på svängar... Rakt fram är jag supernöjd!
Lizza var väl den enda som fick ett hårt. Gick ut på vägen och la det. Nu kom det en lastbil och körde över det lite i starten... Men det tror jag inte var det stora problemet. Problemet är att hon sätter nosen i marken och sen springer hon. Jag tror hon glömmer att starta näsan... Hur löser jag det?? Veckan innan när vi var inne bland bilarna var det mycket bättre... 🤔 hmmm...

I måndags var vi på ica och tränade lydnad.
Lizza fick komma ut först och... Lizza är Lizza och det liksom sprutar om henne... Pucko 💕. Hon har fortfarande en bra linförighet, fock fanns en tendens till träningar nu. Försökte jobba bort det. Just nu lägger jag fokus där, det känns som att det finns en del poäng att plocka om vi kan hålla det bra och om vi  kommer iväg på någon tävling.
Allis.. En härlig attityd ut ur bilen igen!! Älskar när hon är sån 💕.  Det är lite jobbigt när en del hundar kommer nära och hon fiser ihop en del, men jag tycker hon gjorde det bra!
Annars tränade vi på uthållighet i linförigheten och blandade det med lite attityd och position. Kändes bra, men tappade lite ibland. Framförgående körde vi, men jag borde backa här och hålla mig till det tänkta.
Platsliggning och det var riktigt bra. Lite flytt på framtassar, men tryggt och stabilt!

På måndagens promenad så fick vi träna både på människomöten och ett hundmöte. Gick så där... Men jag var antagligen lite splittrad också. Det är synd att folk inte stannar och pratar bara för att Lizza är en mupp. Det är ju det vi behöver och hon lugnar sig ju rätt snabbt. Nu får jag prata kvar folk och det är inte min starka sida ha ha ha...

Nu ska jag lyssna lite på hockey innan jag gör kväll och jag hoppas på bättre resultat nu!!

Hej hopp från skogen!

Inga kommentarer: