lördag 26 maj 2012

action...

måste bara bjussa på lite UNDERBARA bilder!!

De första: Fotograf: Liza Einebrant! TUSEN TACK!!

 Lizza liten har precis "hittat" spårslut och får lekbelöning!
 Bråttom bråttom att visa Liza vad hon fått...
 Bira apporterar!
 Denna bilden är bäst!! Man ser hela tanken... Ta den snabbt och springa fort till matte... Man liksom ser hur hon vänt i tanken innan hon gripit!
 Tagen!

 Och vem säger att en clumber inte kan vända på en 5-öring??
 Ser ni glädjen??
 Ja, sen är hon ju en clumber och det innebär då att man då och då måste fundera över saker och ting och kanske kan det vara så att matte bjussar på en godare godis om hon måste ropa först?? Kan vara värt att testa!
 Clumber-lek! Matte har roligast :-)
 Anfall!!!

Och så lite egna bilder... från Säs!
 Bira-spring!

 Lizzas rätta jag lyser igenom... :-)
 Ser ni Lizzas leksak!? En petflaskekork, syns under hennes hitersta framben...
 Och den var värd många glada skutt!
 Familjen är URTRIST som spelar fotboll... Mycket roligare att fånga deras målstolpar!!
 Eller smöra lite för matte...

Fotograf: Stina Esping (Jennifers kompis)
Apportering av dummy-anka!Nu känns allt i alla fall mycket bättre!! Inte så gräsligt ont i ryggen, men tänker ändå ta det lugnt idag. I morgon blir det en hård dag... :-).  Just nu är jag enormt träningssugen, så det blir säkert lite hundträning! Johan kom och frågade mig om tävlingar igår, så han börjar också vakna till liv!! Härligt!!

Jo, mitt lilla bus... Igår så fick de vara ute en stund när jag kom hem. Men så började det regna och jag bad Johan ta in dem... Jag satt på en stol på bron och tittade på när Jennifer städade... (låter fint va :-), grejen var att hon skulle gjort det när jag var borta...). I alla fall, Bira vägrade gå in!! Hon skulle sitta där på bron med mig och sen hämtade hon allt som Jennifer la på bron så jag fick lägga det på bordet. När det var slut så hämtade hon sakerna på bordet och gav dem till mig igen... ha ha...  Sen, efter kvällspromenaden!! Bira som alltid har så bråttom upp och lägga sig skulle inte gå upp... Hon väntade på matte och skulle sova inne hos matte!! Goa hund!! Jag som brukar få lura in henne till mig... Nu hade vi bestämt att hon skulle sova hos mig så Johan fick sovmorgon, men det kunde hon väl inte veta??


Hej hopp i lingonskogen!! Har ni sett att blåbärsriset blommar?? :-)


2 kommentarer:

Liza sa...

Fasiken...rätt som det är så får jag till några kort, hihi ;D Ja den på Bira precis innan greppandet är rätt läcker om jag får säga det själv fast jag skulle verkligen vilja få till en bild där hon...eller Lizza...eller någon annan hund...precis har satt ner nosen och gapar över den men då får vi nog ta x antal bilder :) Får testa någon gång ;)
Skönt att det "bara" är ont i ryggen denna gång och passa på att utnyttja städhjälp :)
Kramar

Britt-Marie Olsson sa...

Marie o familj vad glad jag blir för ni köpte Bira av oss. Du/Ni jobbar så jätte mycket med henne och är såååå duktiga att man nästa för lite dåligt samvetet. Men det är härligt att läsa om Er.