torsdag 9 juli 2009

Vilken dag!!

Japp... igår blev det en heldag i... hellregn... Fast helt ärligt! Så farligt var det inte och inte regnade det hela dagen heller! Knotten och myggorna var värre... GRÄSLIGT!!!

Vad vi pysslade med?? Jo, vi var till Härjeåsjön och fixade hage åt Juno... så idag släpps han i en ny fin och stor hage, med massor av grönt härligt och fint gräs. Och jag hoppas han trivs, för nu vill vi nog alla att han ska stanna där ett tag ;-)

Målet var att vara framme vid 12, då Suss slutade... då hade vi packat in barnkläder i bilen och shoppat lite "lunch"-aktigt med oss och vi var framme en stund efter 12, men då Suss ännu inte hunnit hem från jobbet... stackarn! Ingen rast och ingen ro... Sen blev det en stärkande kaffetår innan vi satte sprutt!

Vid 3 tog vi lunch och Johan flirtade in sig med mormor så hon skjussade till Sveg & fotbollsträning och vid det laget var vi alla lite lätt fuktiga och jag undrar DESPERAT: är det någon som vet något BRA och HÅLLBART att impregnera kängorna med?? För då hade jag en lätt fuktighet inne i skorna... annars måste jag säga att jag klarat mig bra med tanke på de förhållanden som rådde. Det är ju inte för inte som det heter Östimyra heller ska ni veta... Vid 4a fortsatte vi, Suss, Jennifer & jag... det gick rätt bra! Den delen av hagen som skulle vara ute i vattnet, den väntade vi till sist med =) Nu gick vi inte långt ut... och kanske var kängorna rätt bra ändå! Det blev i alla fall inte plaskblött i dem och... ja, inte ens tjipp mellan tårna, MEN!! BLÖT var jag!!

Under några timmar fick också Bira vara med... Medan vi satte tråden, satte knorrar i träden och trasslade upp tråden =D. URK vad trasslig jag kände mig ett tag och med det flygande sällskapet vi hade kände jag mig som en rutten sill som trasslat till det så!

Bira var en duktig tjej och fick mest lulla på lös, det är ju fint där, inga vägar nära och så där. Sen, när man pysslar med stängsel så går man ju inte utan allt tar ju sin tid... speciellt med sånna som mig, som trasslar till det också ;-). Ett hål lyckades hon ramla ner i, som tur var inte vattenfyllt och med fin botten... sen blev hon lite försiktig där och jag fick ju ta mig ner och hjälpa henne upp.

Sen på slutet, då blev det bara tok-spring på sandstranden. Precis som med alla stjärnor... lyser som starkast när de är på väg att slockna... Men så härligt det ser ut!! Öron, mest bara öron som fladdrar och vi anar också att hon tyckte det var roligt att hoppa över stolparna som vi ett tag hade liggande på stranden =) Hon såg faktiskt ut att kunna bli en agility-stjärna just då =D =D. (bilden i starten är en "gammal" bild...)

Strax efter 8 var vi klara och kunde åka till Suss och få i oss lite middag! Men vet ni, fast man är dödstrött och frusen så är det underbart med sånna här dagar!! Hoppas att Suss får ligga på rygg med benen högt idag... stackarn! Tack för en härlig dag ändå!

Nu ska jag väcka Jennifer... jag förstår att hon är trött, men på något sätt måste vi ju få detta med dygnen rätt!

Sen hoppas jag att vi kan klura ut en träningsdag/kväll i Härjeåsjön!! Jag åker nog dit redan på lördag... husvagns-veckan börjar ;-) fast mest lär vi ändå kanske vara i Häddal (och häddalsveckan...)... SÅ käre bror & Suss, njut av lugnet medan ni kan för snart har det virvlat förbi ;-)

Ha det gott mina vänner!

Inga kommentarer: