tisdag 27 februari 2018

en liten liten helt underbar hund

Vad jag pysslat med idag vet jag inte. Jag är klar ca 20 minuter tidigare än vad jag ska vara och vad ska man då hitta på!? Ja, jo... jag skulle kunna åka in på jobbet och börja 15 min tidigare än vanligt och jobba in flex... Ska ju flexa ut lite tidigt på fredag så det behöver jag, men jag kände bara att jag måste berätta hur glad jag blev igår :-).

Jag var och tränade på klubben igår... Det var bara Allis som fick följa med. Det var inte direkt kallt ute, men tillräckligt många minus för att jag inte skulle vilja ha en hund (eller två) sittandes i bilen.

Och underbara lilla hund!! Nu var hon tillbaka igen!! Efter att jag jobbat med att få henne vilja jobba, inte vara så låg osv så klev hon in med en fantastisk attityd och en energi där det liksom bara sprutade om henne!! Värmer mattehjärtat!
 Nu tror jag att det var för att hon litar på de hundar som var där. Amic går aldrig till henne... han jobbar med sin matte. Jag tror att han varit fram till henne två gånger och båda gångerna har hon fräst och han lyssnat. Han ser säkert också att hon inte vill, eller så är han bara lydigare när hon är där än Cider, ha ha... Oavsett så fungerar det. Jag såg en tvekan hos henne på hela kvällen och då kom vi lite nära dem, men den var minimal och rätt attityd var tillbaka direkt. Härligt!
 Berner sennenvalpen som är där har hon inte visat något mot någongång, annat än lite intresse, så den räknas nog in bland de ofarliga :-). Men jösses vad stor han blivit nu!!

Vi tränade fotgående, runda konen (och fick äntligen mer fart!! :-D ) och lite kryp. Stanna kvar fungerade sämre, annars är jag nöjd.
 Avslutade med lite budföring och förutom hur hon gör hos mottagaren så är jag nöjd... MEN! Jag har en plan :-)

Bäst att jobba! Hej hopp

1 kommentar:

Liza sa...

Haha, hoppas du har en plan för mottagaren också för hon...hm, suger :P
Kram