fredag 15 april 2016

rävar...

... varför kan ingen skjuta den j-la räven som ränner på byn!?? Jag blir gaaalen!! Och det måste ju va fler än jag som känner att det luktar rävpiss överallt!? Och så blir hundarna (läs Allis) så j-la skruvad när den nyss tassat förbi. De sprider ohyra som skabb och dvärgbandmask och tydligen fler äckligheter också... Kan ingen bara skjuta den/dem?? Kanske inte alla, men så de ligger på en rimlig nivå (=nolltolerans hos mig ;-) )

Igår hade barnen teori på ridklubben och då Sussa skulle ha Jessie med sig så hade jag en liiiten aning... och packade med ett par dummys, hundgodis och visselpipan...
 När Sussa kommer ut från sitt hus så har hon sin dummy-väska i högsta hugg, ha ha ha... men jag sa inget och när vi kom fram och hon ville gå en sväng så frågade jag om väskan och visade min påse :-). Härligt när man tänker lika...

Vi körde markeringar med Sussas dokken. Allis som ju inte gjort markeringar (nästan) var riktigt duktig på att lokalisera... antagligen blev hon väldigt uppjagad av att vara kastare och aldrig få hämta + att se Jessie jobba... Nu fanns ingen tvekan ut och ingen tvekan i att lämna mig, ingen tvekan över kastaren, men en extra blick fick hon allt... Sen behöver vi inte diskutera det här med att komma in med föremål och så där just nu.
 När jag märkte att det inte fungerade borde jag ha delat momentet och bara gjort avlämningar. Men det är lätt att vara efterklok ;-)

Mer träning! Nu tar jag helg och sen lite sem!!

Hej hopp!

Inga kommentarer: