fredag 6 september 2019

hoppsan!

Jag och Allis stod som reserv på en spårtävling som vi anmäl till. Visserligen första reserv, men det har vi ju gjort förr... och idag så ringde de... så jag antar att vi måste börja träna lite nu... ;-)

Men just nu så har vi precis flyttat in i husvagnen. Och med tanke på hur vädret ser ut de närmaste dagarna så har jag inte superlust att blöta upp oss något extra. Det är inte särskilt kul att torka i husvagnen. Kanske börjar jag bygga en friggebod under veckan, när jag tröttnat på vädret, ha ha ha...

Jag har börjat följa en blogg, en träningsblogg med tips och inspiration. Vi får se vad det ger, men jag har beslutat mig för att som mest titta på tre inlägg om dagen så här i början. Och så ska jag försöka reflektera över vad jag sett och se vad jag kan få ut av det. Det bästa vore ju om jag kunde skriva ner något om det. Nu fotade jag av lite, men det kanske vore smartare att ta en skärmdump och spara det i datorn. Jag är rätt kass på sådant där :-).

Nu ska vi göra kväll... jag antar att det blir en rätt blöt dag imorgon. Kanske en blogg-dag, både titta o skriva... eller så får vi 15 älgar och jag blir kvar i skogen till mörkret kommer ;-)

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Låter som en intressant blogg :) Kanske något även för mig, haha ;)
Jag håller tummarna för 15 älgar och bra väder! :D
Kram