tisdag 30 oktober 2018

vattenmoln...

...som faller ner som regn och snö som smälter ner och rinner i snabba bäckar som porlar, vilar i en blank sjö eller gungar ut i havet...


Eller så sitter jag mest här och undrar om jag tagit mig vatten över huvudet!? Alltså... hur puckad får man vara? Ja, men jag anmäler Allis till klass 1, hur svårt kan det va!? För typ 3 veckor sen!!! Men hallå!! Det är typ 1000 saker som skiljer sig från startklass!!! Gah!!


Igår var det måndagsträning... prio var runda konen och stanna... Hon har supersvårt för runda konen... Hon springer ut i 100km/h = kanon!! Där stannar hon och duttar på konen och sen står hon och tittar på mig... På väääldigt nära håll så kan hon springa runt den utan hjälper och jag kan sen sakta öka avstånd till kanske 4-5 meter... sen tar det stopp igen... men, jag får väl köra lite varje dag nu fram till fredag... och jag tror, kanske, om vi har lite tur... att man kan få poäng för att hon springer ut o stannar och kommer när jag ropar.


Ställandet då... läget där är inte så fantastiskt mycket bättre. Dock... får jag stopp på henne så känns det som att hon står still fast jag går iväg och även när jag går runt henne... Men att få stopp utan dubbelkommando... men kanske kanske kanske trillade en liiiten polett ner igår. På slutet stannade hon riktigt bra, på bara mitt "stanna" och jag hoppas att det inte var en tillfällighet, utan att det sitter där nu!


Fria följet var bra, i läggandet vände hon sig när jag gick bakom (andra försöket låg hon kvar) och så mycket annat gjorde jag inte med henne.


Lizza fick också komma ut. Vi körde lite av momenten i startklass... Het som alltid i följsamheten och så är hon urkass på sitt-gå runt. Det borde hon verkligen klara... det är ju ett rallymoment som vi kört i flera år, men hon är lätt i rumpan som bara den.
Sen hoppet... himmel... Hon laddade som den idiot hon är, flög över och sen var jag nog lite för nära så hon skulle tvärbromsa i landningen och det blev en vurpa mitt i landningen... tur hon är en cp-rotta som inte blir rädd eller brydd... så upp igen och en snygg ingång! Ha ha ha... Lizza-liten... ingen kan som hon...


Just nu snöar det, jag tror inte det kommer de 3 dm som de surrat i, men en del kan det nog bli och jag vet inte riktigt hur jag ska lägga upp allt de sista dagarna här..
 Jag ska in med ett joggingpass idag eller imorgon, jag undrar vad som är bäst...


Ja, ja... nu ska jag gå hem :-)


Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Här vilar vi oss i form :( Men det kanske också funkar ;) :)
Kram och hoppas dina knän är bättre <3