fredag 5 oktober 2018

hmmm...

...vet ni!? Det räcker inte att ha en plan!! Man måste ta tag i det och börja träna också... ha ha ha...


Nu har ju denna vecka bestått av återhämtning, motion, hundbad och igår var jag och hämtade en höna.


För ca 2 veckor sen hade jag inbrott i hönshagen och 6 av 7 hönor/tuppar dog. Vem som hälsade på vet jag inte, räven är misstänkt, men borde inte han ha tagit med sig något? Alla tuppar/hönor hittades. Kvar fanns alltså en levande höna... i onsdags hämtade jag en tupp till henne och igår en höna. Eventuellt fyller jag på med några andra typer av hönor i helgen. Äggkläckaren är också startad och den har gått i drygt en vecka nu.


Enligt min plan så är det runda konen och dirigering som är dagens övningar och det borde jag väl kunna få till!? Jag tänkte hoppa promenaden idag, försöka mosa äpplen (till cider), men annars finns inget planerat och då borde jag ju kunna få till lite träning!
I morgon är det utställning och allt beror ju på när jag kommer hem... Men man kanske kan klämma in ett litet annat pass också... och på söndag!!


Jo Liza, jag hade tänkt anmäla till spöklydnaden i Ånge. Fixar inte Lizza spöken och häxor så har hon hamnat fel i livet och jag får väl skita i att starta henne, eller bryta.... Allis har ju hånglat med häxorna förr, så det lär gå bra. Vore kul om du vill följa :-).


Freeeedag!! 10 minuter kvar...


Hej hopp!

Inga kommentarer: