måndag 5 september 2016

wow....

... Det bästa vore väl att försöka sammanfatta helgen så snart som möjligt och då vi nu har rätt mycket på jobbet har jag liksom bara rasten att blogga på och hemma känns det som allt går i ett, så det är väl bara att börja!?
 Men först ska jag försöka förklara en liten grej...  Här är det rätt många som vet vem jag är, jag håller kurser för brukshundklubben och är, äh, ni förstår... Går jag kurser här eller för någon av instruktörerna nära så vet de vad jag kan (eller de tror att de vet, ha ha ha...). Jag går kurs och kursdeltagare frågar även mig om inte instruktörern är nära och ibland kan jag inte låta bli att säga saker :-D :-D, det är inget som stör mig, men jag kan vara lite rädd att sabba andra instruktörers plan så jag försöker hålla mig tyst, ha ha...

Så, detta med jakten är ju väldigt nytt för mig och det är väldigt skönt att vara anonym och inte kunna något OCH vara helt okänd där ingen har några förväntningar på oss... Superskönt faktiskt! Ja, nu skulle jag ju på en sådan kurs i helgen, jag menar en instruktör med jaktcockers i Strängnäs!? Ha ha... men där fick jag, så nu törs jag ju inte gå på fler kurser... För han hade hört om en clumber från norrland, och nää inte den som är startad på prov, utan en yngre... ha ha ha ha... fast jag får kanske skylla mig själv som kollade med den förra instruktören om denna var bra... :-). Men, själva grejen är att jag egentligen inte kan just fältdelen... apporteringen ser jag inte som något problem... men Allis har själva fältet väldigt naturligt, hon tycker om att springa OCH hon är enormt lyhörd och då blir det ju bara bra... men jag behöver lära mig... :-). Nu fick jag någon liten kommentar om att han hört om oss, men enligt en av de andra deltagarna så hade han hört rätt mycket!

Hej hopp för nu! Ska försöka få till lite mer under dagen... ;-)

Inga kommentarer: