onsdag 28 september 2016

höst

Även om vädret inte säger höst, så visar de fallande löven på det. OCH att jag inte hinner med mina egna hundar... Men, nu är snart spårtävlingen över och då blir saker lite lättare...

Igår snitslade jag tre högrespår. Och jag tycker det är gräsligt rörigt att ha någon hund med, så jag gör det själv... I kväll åker vi till Älvdalen och OM jag hinner, orkar och har lust så ska jag kolla på appellspåren, annars får det bli på torsdag eller fredag... På torsdag ska jag snitsla ett spår med Lena, fredag ska Madde och jag gå hennes spår och på lördag går jag med Karin. Jag ska snitsla ett spår till, som någon ska gå, fixa uppletanderutan och spårapporter. Har jag glömt något nu?
På tävlingsmorgonen ska jag fixa planen och gå ett spår eller ha samlingen...  YES! Sen så, kanske, kanske...

Jag skulle behöva dra ut Bira på någon lite längre promenad. Hon vill inte följa på morgonpromenaden... Sen kan jag tänka mig att det är för att hon är hungrigare än normalt och vill hålla husse sällskap under frukosten... hon är ju lite lurig den här damen... Vi behöver även gå lite patrullstig och ett människospår!! Och nästa vecka rycker vi in på 4 dagar... och jag måste alltså även fixa hundvakt :-D :-D.
  Jag har iallafall lyckats komma igång lite nu på morgonen, mjukstartat liksom... i fredags gick vi (då var Bira med) och nu har jag gått måndag o onsdag. Torsdag morgon måste jag sova så länge som möjligt eftersom det blir för sent i säng efter vi varit till Älvdalen.

Hej hopp!


Inga kommentarer: