söndag 25 november 2012

Hälsning

Här kommer en liten hälsning från Johan och Bira! De har ju varit på utställning i helgen med riktigt bra resultat...

Lördag: Domare: Christina Daniels. Kritik: Tik av utm typ, ngt outv i sitt stop, lite långa lågt ansatta öron. Utm hals o ö-linje, superbakställ, står ngt utvridet fram o kunde vara starkare i handloven, utm b-korg, starkt ländparti, utm rörelser, härligt temp, f dagen ej i bästa päls. Excellent, 1:a btkl, CK, CERT, BIR, oplac i finalen.

Att tillägga här är väl då att domaren hade en domar-elev med sig och bad denne känna på Biras ryggslut och bakdel, för det var så det skulle kännas att ta i en clumber :-)! Och ännu häftigare då det oftast varit hennes bakställ som gjort att de tidigare åkt ut...

Söndag: Domare: Martin Johansson. Kritik: Välsk huv m tillr massa. Bra hals, front, bra brkorg, tillr vinkl bakställ, rör sig parallellt men kunde vara stramare i ryggen, tillr steg, trev temp. Excellent, 1:a btkl, CK, BIR, oplac i finalen.

Utmärkande för söndagen var väl då alla grattis som de fick efter lördagens resultat och många som kom fram och pratade om vilken trevlig hund han har. Någon utställare var tydligen domare också och hade sagt till någon annan (hon visste inte att denna kände Bira) att Bira var fin, rörde sig väl osv OCH att hon såg så himla glad o pigg ut. Kul för Johan att höra!

Nu har jag tagit Johans plats i stugan och nu väntar ett läkarbesök här i Östersund  i morgon. Bira är trött o sover snällt, Lizza klättrar snart på väggarna... Hade tänkt ta en liten promenad när jag kom fram till stugan, men då var det en hund ute vid huset som är här och hela vägen stängdes av för oss. Trist!

Nu har de som väntat fått lite resultat. Hej hopp!

3 kommentarer:

Marie sa...

Ha ha ha... jag glömde ju skriva att Bira blev SE U(U)CH på lördagen och därför gick upp i chkl för första gången idag!! :-) GRATTIS till Bira o Johan!! Nu är det bara matten som ska fixa bort (U) ;-)

Britt-Marie Olsson sa...

Gör ett nytt försök.
Jätte GRATTIS till er alla detta var ni väl värda och superkritik på henne. Jag är jätte stolt som uppfödare att ha er som valpköpare ni jobbar kanon med henne. Önskar dej lycka till med sjukhuset.

liza sa...

Massor av stora GRATTISAR till Johan och Bira och den nya titeln!! Gud vad kul!! :)
Kramar