onsdag 2 mars 2011

5 dagar kvar!

=)...

Igår blev det inte mycket... först den vanliga promenaden med de 2 "små" och det blev lite upptäcksfärd som vi ska utforska vidare en annan dag... Sen skidåkning på TV och diverse svordomar som inte lämpar sig för "nätet" =).

När Jennifer kom hem från skolan var planen att ta en tur på skidor med de två stora och så gjorde vi! Först gick vi upp till skoterleden och där kopplade vi upp oss, men vi "fegade" och spände inte fast oss i hundarna =) (höll "linan" i handen). Och jag fegade ännu mer och hade Tanija lös de första metrarna =D =D, Jennifer och Siri startade nämligen innan jag fått på mig skidorna och jag har inte världens bästa balans =), men Tanija tog det lugnt ändå så då fångade jag in henne. Sen ska ni få höra... Siri drog!!! Hon och Jennifer körde som två idioter!!! ha ha ha och stackars Tanija börjar bli gammal och fick dra på dubbla vikten mot Siri + att hon har 7-8kg mindre att lägga i selen... Sen kan jag inte hjälpa genom att skate:a, utan jag knagglar mig fram med skidorna rakt fram på platten =). Nu är i alla fall Jennifer taggad =). Nästa gång ska jag ha stavar så jag kan hjälpa Tanija eller så tar jag Lizza och Tanija får springa med lös =). Fast kanske för min skull är stavarna bästa alternativet =D =D!! Tänk vad besviken Tanija skulle bli om hon inte fick följa!! Och det är därför jag smitt denna plan, för springa själv denna biten vi åker är ju inga problem, men det märktes att detta blev jobbigt, men för den skull inte mindre rolig... 4km avverkade vi på skidorna och jag tog mig upp ur sängen idag!!! =D, men ärligt känns det lite i ljumskarna och mer lär det väl bli...

När vi sen kom hem "dog" jag... All energi bara blev en pöl på golvet =), tvingade mig att laga mat och duscha och sedan åka på möte... Någon träning blev det alltså inte!!

Jag ska också berätta att jag köpt nya skor! Ja, tänker ni väl nu, det visste ni ju (var ju till Mora för några veckor sen...) MEN de nya skorna har gått sönder!!! Och med sportlovet och skogsboeende så nära inpå var det bara att hitta något här att sätta på fötterna. Men, vet ni någon som ska Sveg-Mora eller liknande och har tid att byta/lämna tillbaka skor åt mig så får ni gärna höra av er! De nya skorna känns något skönare i alla fall =) och jag kan sätta en slant på att det är lika skor som min pappa köpte för några veckor sen. Anledning: de klämde precis där han sa att de gjorde det i den första storleken jag provade... en vass kant lixom. Nu var den skon för liten och jag fick ta en större, men nu när jag gått lite i den och skon börjar böja till sig (ni vet där man böjer för tårna) så känner jag det också i denna storlek...hmmm... minus till graninge!


Nu ska jag baka en kaka!! Eller sova lite middag ;-). Hej hopp!!

1 kommentar:

linaa sa...

Vad har du för stl på era hundars selar?
Köpte en till Luzza men osäker på hur den ska sitta:/ Men ser även på dina bilder som på många andras att selen ej går ner över rumpen utan ligger som ovanpå... köpte samma typ som ni kör med. Stl 4.
Hoppas helgen vart greatans:D