tisdag 22 mars 2011

måndag!


Det första som hände igår, det är det att Maggan ringde mig och sa att om jag kände att jag skulle klara det så var det helt OK för mig att gå GUF:en!!! Alltså så finns det i alla fall en chans att Bira kan få bli TJH! Ha ha!! Nu hade vi ju fortsatt träna med dem ändå, men nu känns det mycket bättre och jag återfick lite energi!! Tjoho!!

Sen blev det den vanliga promenaden med de små... hade tänkt dela på dem, men det var/är ju annat som också ska göras! Och så gjorde jag klart för middagen... blev grytbitar i lergryta (har fått pippi på den nu!) med potatis, morötter, bönor och lite annat grejs! När Jennifer kom hem slängde jag in den i ugnen och sen tog vi "de stora" på en skidtur, det gick SVINTUNGT!!! Jäkla plusgrader... tycker inte om dem... Och när vi kom hem var det bara att lägga i potatisen och det och vänta en halvtimme-40min så var det klart! Perfekt!!

Sedan var det dax för den vanliga träningen på klubben! I dag så följde också Jennifer o Siri med och tränade, så jag började utan hund. 37kg rottis är inte alltid det lättaste att handskas med, speciellt inte om man själv väger 25-30kg =). Nu var Siri väldigt duktig och gjorde som Jennifer sa och struntade helt i de andra hundarna. Så, Lizza fick komma ut och gör lite i alla fall =). Platsliggning, som jag är mycket nöjd med... Bira o Lizza låg bredvid varandra, Lizza tittade på Johan (-varför står du där??) och Bira tittade på mig, ha ha... Vi har faktiskt aldrig lagt dem tillsammans förut, har bara inte blivit så... Jag är nöjd med Lizza! Hon låg bra, hade helt ok kontakt och gick hyffsad fot. Det bästa här var att om hon släppte mig med blicken för att kolla på något så var hon ändå med och kollade bara någon sek innan hon kollade in mig igen. Annars brukar jag bryta om hon släpper mig, men nu ville jag se hur hon gjorde (det går ju inte att bryta på tävling =) ) Vi gjorde några lägganden, både vid sidan och under baklänges-marsch och när jag springer bakåt (tänker framåt -en dag kommer kanske inkallning m ställande o läggande =) ) och sedan lite ställanden. Allt var helt ok! Sedan blev det kaffe med snack! Även det behövs!!

Nu ska jag fylla i mina papper till GUF-en och gå på prommis... och fixa lite med tvätten och.... tja ni vet! Hejhopp!!

VET NI!!! Idag så fyller Ida-kusin 18 år!! Det är den äldsta av mina kusiner och ni kan tro att jag längtat länge efter en egen kusin!!! =) Grattis Ida!!


VET NI MER??? Idag är det 2 år sedan vi hämtade Bira-bus!! Älskade buset mitt.... =). Tack Britt-Marie & Pelle för en TOPPENHUND!!!
(fotot är lånat av uppfödaren!)

2 kommentarer:

Britt-Marie Olsson sa...

Tack för just NI ville köpa henne, det känns bra att ni är nöjda med henne eftersom hon valdes med hjälp av foto.
Kul att det troligtvis har fixat sig med tjänsthund håller tummar o tår ytterligare en tid.
Härliga vårkramar från ett soliogt Lund/Britt-Marie

linaa o Luzza sa...

Sno på jag hitta den själv på nätet. Klockren juh:D
Vad gör du för klubbtidning? nyfiken.