lördag 19 mars 2011

Ditt o datt

En liiiten snabbis bara =)...

Tränad med Agneta igår på klubben. Gick mycket bättre... skönt det, men lite tittig var hon. Vi fortsatte vårt jobbande med framförgående genom att dutta med näsan på en pet-flaska! Jag tror det kommer bli kanon!! Just det att hon blir lite tvekande i rörelserna eftersom jag klickar innan hon hunnit fram och jag kan ju då klicka för långsam rörelse. Känns riktigt bra!! Undra om det kommer fungera med Bira också =), hon har inte lika mycket tankar utan virvlar mest på som en virvelvind =D =D.

Vi körde också lite budföringsövningar... och jag är nöjd! Hon springer glatt o villigt och det är inga problem med hanteringen hos figuranten. Det enda nu är att hon inte startar på figurantens kommando, men jag tror det kommer ge sig också... Annars har jag en fundering i bakfickan!

Problem som upptäcktes! På plats där jag stoppar undan kopplet gör jag ju det i fickan där det kan finnas en boll... he he... och Lizza var direkt på topp! Bra att veta och att jobba med! Bra var också att när hon reste sig och tittade på Kimmie, så sa jag nej och hon frös till is direkt! Kanon! Måste jobba mycket mer med platsen, även ensamma... det har ju legat lite på is under vintern... Fan vad mycket jag skriver!! Ha ha ha...

Bira o jag jobbar bara med fot än så länge, resten tror jag kommer ge sig, men fot har jag lite panik över =). Jag ska ju kunna köra henne i lägreklass lydnad OM vi nu får tjänstehunda oss... Johan är tyvärr för ung... Alternativet är ju att han får köra en "färdig" hund när han blir 15... =).

NU åker jag på HOCKEY!! =)

Inga kommentarer: