tisdag 17 december 2013

Vinter!

Vet ni... jag ÄLSKAR VINTERN!!! Det är en av anledningarna till att jag inte flyttar här ifrån, ja, där är givetvis fler, jag är ju lantis, älskar naturen, vill vara ensam... ja, ni vet :-). Men, just vintern... Men vem i hela fridens namn har önskat DETTA istället för vinter??? Kan den vara snäll att sluta önska nu och förpacka sin fina bak i en låda och skicka den söder över?? För just nu känns det som "sörlännings-väder" och det vill inte jag ha!!! Och om någon tycker det är härligt med plusgrader och regn i mitten på december så är ni hjärtligt välkommen att hälsa på mig! Men glöm då inte att ta med en traktorskopa med sand så ni kommer upp för backen och håller er på benen ute på min vackert sluttande gårdsplan... Jag hatar det här!!

Och NEJ! då regnet öste ner och jag hade på känn att jag inte skulle komma upp för backen och stora vägen var ruggit hal, så... sket jag i att åka och träna! Städade hemma istället, men ville inte gå in i kallskrubben då regnet hördes mycket tydligare där :-(.

Någon som undrar om jag vaknat på fel sida?? Undra om jag somnade alls... den j-la månen sken mig i ansiktet halva natten... morr...

Hej hopp i vattenpölarna (som idag frusit till is...)

Inga kommentarer: