fredag 13 december 2013

hi hi hi...

... tänk att det alltid ska bli konstigt väder när mamma och jag ska julshoppa! Vi har åkt i det mesta, men nu skyndade vi oss som bara den och då hann vi hem innan vindarna tog i ordentligt. Och man vet ju inte riktigt hur det fungerar när det blåser så här, vi har ju sällan hårda vindar. Det gick bra, Jennifer och jag hann plocka in allt löst som låg på bron innan det värsta kom och vi hann också krypa ner i sängen innan allt blev svart, även om lyset blinkat ett tag innan det blev helt svart. Kommunen varnar för vattenbrist, jag har fyllt upp 2 dunkar (igår kväll) och lämnar en hemma till Johan... Men, strömmen ska precis ha kommit tillbaka och då löser det sig väl! Men... man kan ju inte duscha i vattendunkarna och jag ska ju vistas bland människor i helgen!

Sist så glömde jag berätta om vår måndagsträning!!! Den var UNDERBAR!! Lizza och jag tränade på att gå sakta framför mig och det gick så himla bra!! Visst hade hon gånger när hon pinnade på lite för snabbt, men då bröt jag henne och hon verkade förstå vad jag var ute efter och så sänkte hon tempot direkt!! Fram och tillbaka längs vägen uppe vid klubben körde vi :-). Hon fick också några hopp-stå med fart -som vi inte tränat på månader och även det fixade hon galant! Nu ska här planeras för alla högre moment och fixa till dem!
  Jag var slut när jag körde in, hade ont i huvudet, ångrar inte en sekund att jag gjorde det, men jag orkade inte göra något med Bira och jag visste faktiskt inte vad jag skulle träna för att inte förstöra ruset jag befann mig i så jag shoppade och åkte hem!
  Igår så var jag in på Hööks och köpte ett longerspö, så nu ska jag lära Liza och andra träningskollegor att träna hund med spö! Hi hi hi... vad kul jag ska ha med Bira nu...

Idag bär det av till Älvdalen för en julshow imorgon, sen ska jag vara hemma och grejsa och göra jul på riktigt, och kanske städa ur vardagsrummet... ALLT som var på bron är nu i vardagsrummet, men då får jag ju chansen att gå igenom vad som ska vara kvar och vad som ska slängas!

Hej hopp!

1 kommentar:

Liza sa...

Hm, haha, DET ser jag fram emot, att tränas med spö ;) Spännande!
Ja tur ni hann hem innan det brakade lös ordentligt. Tur att vi inte har sådant allt för ofta. Vädret alltså :)
Kramar