lördag 24 december 2011

Chockad!

Wow!! 3 kommentarer på självaste julafton!! Jag blev JÄTTEGLAD!!!

Men, det var ju inte därför jag hamnade här :-). Jag tänkte ge er en sanning och en osanning... Jag sitter på jobbet, har kanske svarat i luren 5ggr eller liknande idag. Kontoret har tagit 80samtal sen 9... URTRIST!! Men god mat (mackor o julskinka) och massor med godis och must :-).

Sanning: Man kan lära hunden att göra nästan vad som helst, men det är nästan omöjligt att lära den att inte göra något.

Alltså.... tänk om, lär hunden att sitta varje gång den blir sugen på att hoppa på dig, lär hunden lägga sig/apportera/titta på dig istället för att skälla... Att lära hunden att inte hoppa eller inte skälla (utan alternativt beteende) är ju i princip omöjligt... :-)

Osanning: Att en dragkampsleksak är inte rolig om hunden får ha den själv, den är bara rolig när ägaren leker med??

Ok... då är alltså Lizza ingen hund... jag har alltid misstänkt något där, men... hmmm... jag trodde ju det var A-L-L-T som spelade in ;-)

Sitter på jobbet och läser "When Pigs Fly!" och den har humor och det mesta är bra och gör att jag nog vågar testa!! :-) Och så tänker jag en skvätt på Ulrika när jag ser framsidan... en bulle som hoppar över ett hinder :-). Och boken är mest för de som har bullar och andra terriers, inte för labbar och liknande, men jag tycker där finns en del att hämta för de flesta raser och Bira kanske är en terrier-blandning... ha ha ha...

en och en halv timme kvar...

4 kommentarer:

Gudrun sa...

Hittade din blogg via kursen vi går! Jag har också läst When Pigs fly och den var så himla bra! Perfekt bok för alla som inte har en BC! God Jul!

Ulrika sa...

Roligt att vara lite hos dej på självaste julafton! Dax för träning och träffar nu??!! Kramar!

Liza sa...

En dag försent men... GOD JUL till dig o de dina!
Kramar

Britt-Marie sa...

Näää Bira är inte en terrier blandning, det har vi papper på ha en god fortsättning
Britt-Marie