onsdag 26 oktober 2011

resultat...

Ser rätt läskigt ut va... som ur en skräckfilm :-) och så är det bara min utsikt!! Fast det kanske är rätt läskigt... ;-)
Hmmm... tänkte bara meddela att det är onsdag och jag har tränat platsliggning 0 ggr med Lizza denna vecka och sitt med Bira 0ggr... det är BRA att sätta upp mål!! Och som ni märker gnager det i samvetet... Det blev ingen måndagsträning och inte blir det någon på måndag heller... Trist! För vi behöver verkligen komma iväg på vår vecko-träning!

Men ibland kommer det ju små saker emellan... tyvärr... Alltså måste jag ta tag i det nu!! Och... då är Jennifer hemma och är sjuk (igen!) och då kommer mamma-samvetet in och det känns dumt att åka iväg och göra saker... Men, det får väl bli träning på gården! Om ni visste vad jag önskar mig en större gård, med en platt gräsmatta... vilken dröm!! Vår gräsmatta är platt, men ca 10 x 10 m... sen har vi lite grus, men där lutar allt och det är inte roligt!! Jag måste med andra ord åka iväg för att få ut något bra!


Bira är galnare än de galnaste ni kan tänka er nu... PUST!! Jag vet inte om skendräktigheten släppt (och bebisarna flyttat...) eller vad som hänt, men nu är hon jobbig!! Eller så är det helt enkelt så att hon har en jobb-o-fys-kondis som är rätt stor och nu har hon inte fått gjort något riktigt på länge... Hon är gräslig, hon drar i kopplet på promenaderna så jag blir GALEN, hon ska jaga älg hela tiden, hon hittar på bus här hemma och...

Tanken var ju att idag både cykla, spåra och träna lydnad. Men, nu blir det inte så och jag vet inte riktigt hur jag ska prioritera det hela... men något måste jag göra med dem!

I kväll har jag kurs och TJH-träning som jag då tyvärr missar... men det blir en heldag med sådan träning på söndag och det känns bra. Kanske kanske kan det få Bira att bli lite trött... men jag vet att det bara är önsketänkande!!

Hej hopp! Och ge mig lite inspiration nu!! Fönsterputsning, koka om gelén, göra något kul med äpplena, ta reda på tvätten, gruva mig för jag börjar jobba på måndag, TRÄNA HUND!! Se en bra DVD (japp, du läste rätt, jag har Eva Bodfälts kontaktkontraktet-film i datorn och har börjat titta!! En hel del nyttigt där... Ska ju dessutom på en föreläsning med henne i november, spännande!!), städa uthusen, lata mig ;-), FÖR jag har faktiskt travat ALL ved som var rasad, fixat fint i jordkällaren, börjat få ordning i frysen... Och nu kan vintern komma!! Och så ser det +:igt ut på alla väderkartor :-(... Hej hopp igen!!

1 kommentar:

Liza sa...

Läckra bilder!
Ja jag saknade dig i måndagskväll.
Visst är det tur...eller inte...att vi av det kvinnliga könet har fullt upp med ALLT ;) Det där med att titta på video, läsa en bok osv får nog bli när det är sisådär -40 ute, haha. Enda sättet att få en stanna inne.
Jag är "ledig" hela kommande vecka om du vill ha en date :)
kramar