fredag 21 oktober 2011

Mål

Ungefär vid det nya året brukar jag kolla året som gått och lägga upp en ny plan för året som börjar. Nu är ju säsongen slut (snyft), precis lagom när vi börjar komma igång :-D! Men, där var en artikel i Canis (tidning) som handlade just om detta och den gav en del tankar! Vilket ju alltid är nyttigt...

Året som gått, där har jag inte uppnått ett endaste av de mål jag satte upp! :-)... Men, istället blev det en del annat (med Bira), eller mest inget alls (med Lizza).

Året som kommer då?? Hmmm... dit har jag inte riktigt kommit än, men jag måste väl lägga in ungefär det jag hade detta året, MEN... nu ska jag verkligen planera det här med mina mål... "jag ska få till platsliggningen före våren" har jag sagt, och "lära in krypet". Ja, men vem säger att jag verkligen kan få till platsliggningen?? Den styrs ju inte bara av mig! Och "till våren", snacka om otydligt!! Ha ha... det var i alla fall hit artikeln ville komma... Jag ska träna platsliggning minst tre gånger i veckan, (helst varje dag) i en månad nu innan jag utvärderar träningen! Just det... här är det mig jag planerar!! Något jag kan styra över... :-) och verkligen måste skärpa mig i! Sen har jag givetvis långsiktiga mål också och drömmar och det måste man ha, som en liten extra drivkraft där bak.

Där fanns också Johan o Bira med på ett hörn i artikeln :-), de ska nu börja träna på att få Bira att stanna med husse på planen, inte träna på att inte rymma av planen... SÅ finurligt!! Och SÅ nyttigt att bli påmind ibland!

Nu ska jag nog gå ut och träna lite platsliggning :-) och kanske lite sitt med Bira... Bira är egentligen rätt nöjd efter promenaden, men Lizza, pust... nu försöker hon tvätta hål på skinnet på ett framben (hon brukar lyckas ibland). För hon är bara helt uttråkad!! Finns det något värre än att ha en jagande matte?? Urtrist!! Först är hon borta hela dagen, sen är hon bara slö... ;-) och frusen... brrr...

Hej hopp!

1 kommentar:

linaa o luzza sa...

Att läsa om Lizza börjar mer o mer få mig att inse att hon är nog snäppet vildare än Luzza;)
Luzza har blivit som förbytt sen vi flytta ut på landet och är ute på ett helt annat sätt än förut. Även fast vi va ute MYCKET förut i stan men det blev mer koppel o planerad träning. Nu e vi ute ofta, lös, spontan träning , planerad träning osv osv.

Hoppas ni får till platsliggningen!!