söndag 23 augusti 2009

Länge sen sist!

Äh, jag kör en massa bilder igen =) Fast... jag måste ju börja bakifrån... och faktiskt med tävlingen som var förra helgen och som jag inte skrivit något om och som jag inte har några bilder från eftersom jag åkte själv =S
Det var Ljusdal & Tanija elitspår som gällde och... ja, jag är nöjd! Sen är det lite.... jobbigt att det inte räcker en hel dag. KUL är att det var lydnaden som räckte (kom ÄNTLIGEN över 7 i snitt & inga nollor!!) 499,75p totalt... bara en 20:a (+0,25, men 25 öringar finns ju inte längre ;-) ) till certp, en pinne mer på spåret & vi hade faktiskt varit där!!! DET tycker jag är HÄFTIGT!!
Poäng: Fritt följ: 8/8, Ink med stå och ligg: 6/6 (hon kom inte!! 3ggr fick jag ropa...), framåtsändande:6/5, Kryp 6/6 (100dk'n), Skall: 6,5/7 (dk här med), metallapport: 8,5/9 (avslut), tungapport: 9/8,5 (avslut), hopp 10/9!!!! =) stege 10/10, plats m skott 10/10
Spårupptag 9/9 (snällt :-) ), spår 7,5/7,5 (mkt hårt!!) & uppletande: 7/7 (3 föremål).
Det går åt rätt håll, får man hoppas... =D
NU!! Kommer bilderna ;-) Vi var & plockade hallon... på mitt suuuuper ställe och titta vad vi fick se!!! =D =D
Och eftersom matten då brås på sin far (enligt mor =D) så var jag ju bara tvungen att se vad Bira gjorde och här luktade det suuuper gott!! Sen kan man ju vara efterklok och inse vilken tur det var att Bira inte såg haren, för den drog genom ett riktigt STORT stenröse, där Bira garanterat brytit alla sina ben om hon sprungit... men, ja, den hoppade upp precis bakom min bil och öppna baklucka och jag är i dagsläget OTROLIGT glad att gallret där bak höll... =D (mina rottor var ju där ;-) ) På vägen hem såg vi en orre, en kull med ripor och då chockade jag mamsen genom att INTE stanna och se vad Bira gjorde ;-)

-Åh, mamma, här har den också varit!! Mmmmm...


En vacker fligg-bild igen.

Sen, i torsdagskväll, då åkte vi till Säs... underbara stuga!! Och nu var det mörkt när vi kom fram, men så här helt överlycklig blev faktiskt Bira när hon kom dit!! OJ vad hon har sprungit!! Och vad härligt det är att se hur glada även hundar kan bli och man tycker ju hon var så liten!!


Och äppelträden "äpplar"

Sen på lördagen så åkte vi till Gagnef-Floda, ja jag & Johan, Tanija & Bira. Siri fick en dag med mormor, TACK! Där var det utställning som gällde och jag hade givetvis hoppats på ett sista CERT, men, icke... kanske ska jag inse att Tanija är 9 år... fast... inte riktigt än ;-) Vi kom ju faktiskt inte sist!! Fotografen jag hade med mig var upptagen på annat håll så det blev "bara" så här med Tanijan!

Bira var lite busigare denna gången än i Svenstavik... =)

Kunde springa fint också, fast något hopp blev det ;-)
Stå fint... mycket att titta på också... Målet... 1a & HP =) Kolla Johans smile när han hade det i handen... =)

Ja, sen gick de ju vidare & fick ställa upp vid den gula dalahästen =) TJOHO!! Snyggt jobbat av dessa ungdomar som slutade BIS 3!!!! Och det var drygt 20 valpar med... DET NI!! Och det Bira spanar in är en fleecefilt, gissa vad hon sovit på i natt!?!

Och det här var inte lätt ska ni veta!! Bira, ville helst hoppa och äta upp rosetten och det kunde vi ju inte tillåta =) Och därför blev hon istället stående som en kratta... eller så blev inte rosetten med =D.

Ja, sen så åkte vi norr över igen och idag har det ju varit elit-spår i Sveg. Skönt att man kan få allt att fungera ändå tillsist... ha ha, sen ska det vara lite strul och det är inget att gräma sig över, ni vet... det löser ju sig!
Resultat!? Jooo... lite sämre totalt mot förra gången, ytterligare en pinne borta i spåret, bakspår & en BÄTTRE lydnad!!! Ändå kändes lydnaden riktigt sopig...
Fritt följ: 8,5/7, Ink med stå & ligg: 6/7,5 (DK på stanna + hon satte sig), framåtsändande: 6/6 (VARFÖR kan hon inte springa fram till gruppen?), Kryp: 6,5/7, Skall: 8/8!!, Metallapport:9/9 (avslut... mutter... hon tror banne mig att hon ska stanna snett stående och att jag ska säga fot... ), Tungapport: 8,5/8 (avslut...), Hopp: 10/10!!!!!, Stege:9/9 (hon missa 2 pinnar, de såg bara en... ;-) ), plats:10/10
Spårupptag: 7/7 (bakspår), spårning 7/7 (3!!! pinnar borta...), Uppletande: 8/8 ( 4 saker, men hon kissade i rutan!?! Konstig jycke...)
Summa... 486,75p OCH nu ska här tränas OCH så kör jag nästa säsong också OM, ja ni vet...

Grattis Anita & Cubbe som blev spårchampions OCH TACK ALLA för en underbar dag...

Sov sött!


Inga kommentarer: