tisdag 31 mars 2009

Humor!

I natt, då har jag sovit hela natten!!! Och det har hussen också gjort!!! UNDERBART!! Sen vet vi inte om Bira och stor-husse gjort det, men det är väl mest troligt... ;-) Så, Ulrika... bli inte avskräckt!! Det varar inte lång stund... =D... Å vad kul det vore om du också skaffade en bebis, och så Carina... flera stycken på en och samma gång!!!

Men, det jag skulle berätta, det är just det att överallt står det att man ska ha humor när man fostrar en clumber... och kanske kanske börjar jag förstå!!
Bira biter på mattan, matte grälar, Bira biter på mattan igen... Jag kryper under vardagsrumsbordet och säger "hörredu"... Bira tittar på mig och säger "voov voov voov" med sitt speciella prat-skall... " nehej" säger jag, " man får inte bita på mattan" och så ligger vi där och diskuterar saken och med jämna mellanrum så tuggar hon på mattan. Ibland petar jag henne på sidan när hon tuggar och då fräser hon ifrån ordentligt och hugger efter mig, vilket humör!! Men, det bästa var ändå den diskussion vi hade där under, för hon snackade verkligen med mig... och jag sa det till henne också, tänk om någon skulle se oss... säkert 10 min under bordet =D =D

Träningen med de stora har verkligen kommit av sig! Nu behöver jag en spark i rumpan och mer energi!! Ska försöka hinna till Hogdal idag och träna, men lovade i ett svagt ovetande ögonblick att jag skulle hålla lite valpkurs... Och var jag då ska klämma in en middag, det vet jag inte =)

Ha det gott! Nu ska jag leka lite... så jag får plugga också... ;-)

1 kommentar:

Ulrika sa...

Jo nu blir jag rädd:-) Hör av dej om du vill träffas och träna. Kramar.