onsdag 11 mars 2009

spana in!!

Ha ha Liza... är "din" lika ståtlig som "min"??? Hi hi hi... När jag läste din blogg och han, snyggingen som jag spanat in sen i januari dök upp här ute och då var jag ju tvungen att få mig en bild. 3 getter hade han med sig, och det är väl inte så konstigt!!
Jo! Sen blev det lite hund-träning i går. Här ute på gården bara, jag har totalt kommit av mig under sportlovet och måste nu få lite sparkar i baken så det blir mer fart på mig!!!
Först, på dagen så tog vi en lång-prommis och jag kastade också en del pinnar i snön, så de fyrbenta fick jobba lite och rackarns så tungt det var tidvis!! Tänk er själv att försöka springa när ni har snö ovanför huvudet!!! Och när du dessutom kommit ner i ett dike och ska upp. Men det hade väl den avsedda effekten i allafall!
Efter middagen gick vi ut... då hade det blivit lite kallare, men det gick Ok ändå. Jag tänker ju inte direkt peta i några moment nu när vi ska tävla idag, mest repetera, repetera och se om hon har förstått vad vi ska göra och kanske se om vi kan lära jycken inkallning!! =D =D Det var nämligen så igår... "Siri hit" ropade jag och där satt hon... Kändes som jag ropade 37 ggr, men riktigt så illa var det faktiskt inte =D =D sen så kom hon och då kom hon med Siri-fart! Att få stopp är dock inga problem!! Jag var ju också tvungen att testa vad som hände om jag inte sa varsågod direkt.... och då snurrade hon ett varv på stället!!!! Vad säger domarna om det??? Ha ha... Fast, andra försöket då fattade hon och stannade snyggt och prydligt! Det ska bli kul att se på tävling och se om hon håller farten, för det var det också si och så med... =S
Tanija var suuuuper häftigt!!! Hon apporterade träapporten!!! UTAN TUGG!!!! Tänk att jag inte lagt ner den här tiden ( inte speciellt mycket egenligen ) för något år sedan!!! F-N, det går!! Nu handlade det om en 1-2m apportering, men ändå!!! Och hon hade dessutom perfekta ingångar. Lyckan var lixom total!!! Nu ska jag inte ljuga... ett par ggr fick jag harkla mig lite och då tog jag bara apporten och så gjorde vi om det! Men, att det faktiskt går!! Och nu ska vi alla komma ihåg att själva tuggandet är ganska ordentligt befäst, jycken är ju snart 9 år... Och det gör ju att jag inte tänker tro att det går så här lätt, men nu finns det i alla fall hopp!!
Hon gjorde dessutom ett ganska bra fritt-följ, inte så långt fram som hon varit ett tag... Jag tror att detta kommer att ge med sig också efter lite mer repetition. Vi har ju inte kört det speciellt många gånger... Dock missades lite på kontakten igår, men nu är jag optimist!!
Håll tummarna i kväll!! Med en massa tur så kan det ändå gå hem...

1 kommentar:

Anonym sa...

Bara nästan lika ståtlig var min, haha...inte fullt så kraftigt och fint horn som "din" :D Har hållt tummarna och nu vill jag höra.....HUR GICK DET?! Kram